Utflykter, Puerto de Sóller

Välkommen till din semester. Varför inte krydda den med en utflykt eller två? Vår personal har tillsammans med våra lokala partners satt ihop ett noga utvalt och utprovat utflyktsprogram. Det följer vi sedan upp och förnyar med hjälp av bland annat de kundundersökningar där du och våra andra gäster får lämna sina synpunkter. På så vis kan vi alltid erbjuda aktuella och intressanta upplevelser, och vissa av dem kan du förboka redan hemifrån, så är du säker på att du har en plats när du kommer till din semester.

Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving: alla nödvändiga försäkringar finns på plats och alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och för vad som ingår i priset. Dessutom: skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det där får du på köpet när du bokar utflykten hos Ving.

Observera att utflyktsprogrammet till och med sommaren 2021 är reducerat, och att vissa aktiviteter kan ändras med kort varsel pga covid-19. Till exempel det finnas krav på ansiktsmask eller att besök på restauranger ersätts med matpaket som deltagarna får med sig på utflykten. Läs mer på resmålets lokala Mysite

.

Praktisk information om våra utflykter

Son Amar

Son Amar


En festlig kväll med underhållning i världsklass på legendariska Son Amar!

Läs mer Dölj

Denna anrika herrgård har sedan 1963 varit hem för många uppskattade och spektakulära kvällsshower som gett besökarna fängslande upplevelser. Son Amar är känt för att erbjuda artister från världens alla hörn - tillsammans utgör de en fantastisk mix av underhållare som bjuder på en oförglömlig kväll.

Årets magiska koreografi innehåller en fantastisk blandning av olika stilar och kulturer från öst till väst, som öppnar våra hjärtan och sinnen, samtidigt som den bjuder på en blandning av internationell dans och musik, hissnande akrobatik, härliga komiska inslag, en het flamencoshow i världsklass och mycket mer.

Ta chansen att få uppleva Son Amars fantastiska show, helt klart en föreställning i världsklass.

Vi erbjuder ett biljettalternativ med transport "GOLD" från de flesta av våra resmål.

Mat och dryck:
Trerätters middag och måltidsdryck ingår.

Tid:
Avresa från hotellen ca kl. 17.30-18.30. På Son Amar ca 19.00–00.00.

Färdledning:
Engelsktalande guide.