• passar vuxna

Sunprime Pollensa Bay

 • Åldersgräns 16 år
 • Ligger vid stranden
 • Lugnt läge
fr.14.790:-
Se tillgängliga rum
skip links

Total avkoppling vid stranden

Sunprime Pollensa Bay ligger i ett lugnt bostadsområde i början av den vackra Pollensa-bukten på Mallorcas norra kust med en fantastisk utsikt över havet och bara några steg från stranden. Här får du en skön semester med fullt fokus på avkoppling. Du bor i små, ljusa och modernt designade rum, många av dem med havsutsikt. På hotellet finns ett härligt poolområde med en stor solterrass där du kan njuta av lugnet och den vackra utsikten. Ännu mer avkoppling finner du i hotellets eget Spa, där du kan välja mellan en rad sköna behandlingar.

Hotellfakta

 • Pool
  Ja
 • Restaurang
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Hiss
  Ja
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  1 km
 • Närmaste strand/bad
  10 m
Prime Lounge Suite mindre 1 rum, stor balkong med havsutsikt
Sunprime Restaurant
Prime Lounge Suite mindre 1 rum, stor balkong med havsutsikt
Sunprime
På våra egna Sunprime Hotels har vi skapat en avslappnad atmosfär för vuxna gäster som reser utan barn.
 • Åldersgräns 16 år
 • Ligger vid stranden
 • Lugnt läge
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Spa, Gym och SATS-klasser
 • Travelife-certifierat hotell
 • Direkttransfer när du flyger med Sunclass Airlines
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Pollensa Bay ligger i ett lugnt bostadsområde i början av den vackra Pollensa-bukten på Mallorcas norra kust med en fantastisk utsikt över havet
och bara några steg från stranden.
Här får du en skön semester med fullt fokus på avkoppling. Du bor i små, ljusa och modernt designade rum, många av dem med havsutsikt. På hotellet finns
ett härligt poolområde med en stor solterrass där du kan njuta av lugnet och den vackra utsikten. Ännu mer avkoppling finner du i hotellets eget Spa, där du kan välja mellan en rad sköna behandlingar.
Blir du sugen på att röra på dig är det förstås heller inga problem. Här finns ett gym för dig som vill träna på egen hand och instruktörsledda träningspass av alla slag. I receptionen finns även möjlighet att hyra cykel för dig som vill upptäcka omgivningarna kring hotellet.
Efter träningen äter du gott i hotellets restaurang, eller njuter av en svalkande drink i hotellbaren – ja, även den med en milsvid utsikt över havet.
Vill du se dig omkring eller bara shoppa är Alcudias gamla stad som ligger ca 15 minuters promenad från hotellet väl värt ett besök, med sina medeltida gränder, sin lokala marknad, matbutiker, de många små butikerna och restaurangerna kring torget. Puerto de Alcudia ligger en kort taxifärd bort. Det finns flera stränder än den nedanför hotellet inom räckhåll, som till exempel Sant Joan och San Pere bara cirka 20 minuters promenad i vacker miljö från hotellet. Ta med en picknick och njut av fina stränder och härliga bad!
Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunprime
På hotellets informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunprime, tillsammans med annan användbar information.
Vår service
Vår personal finns på hotellet redo att se till att du får en lyckad semester. Som gäst på våra Sunprime Hotels har du tillgång till vår service i receptionen dygnet runt. Här kan du boka utflykter och hyrbil samt få tips och råd om allt från hotellets utbud till var du finner den bästa shoppingen och finaste stränderna. Självklart försöker vi också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp så du får en skön och avkopplande semester.
Rökfritt
Sunprime Pollensa Bay är ett rökfritt hotell, det finns ett anvisat rökområde utanför anläggningen. Rökfritt gäller även rummen, balkongerna och e-cigaretter.
Säsong
Hotellet är öppet april-oktober. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.
Under våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.
Övrigt
Receptionen: Öppen dygnet runt. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. Tvättservice mot avgift.
163 rum och sviter. Våningar: 4 våningar. Hiss: Ja.
Byggt: 1965. Renoverat: 2022.
Luftkonditionering: Ja, beroende på utomhustemperatur. Centralvärme i för- och eftersäsong.
Parkering: Ja, begränsat antal platser.
Djur på hotellet: Inga sällskapshundar är tillåtna på hotellet. Endast ledarhundar och assistanshundar accepteras inom visa delar av hotellet.
Hotellmanager
Diego Martinez

Skatter & avgifter

Myndigheterna på Balearerna tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.

Följande skattesatser gäller per person och natt för alla boende äldre än 16 år under de första åtta nätterna på samma hotell:

Hotell/lägenhet med officiell kategori 4+ och 5 stjärnor: Maj-oktober 4,40 euro. November-april 1,10 euro
Hotell/lägenhet med officiell kategori 3+ och 4 stjärnor: Maj-oktober 3,30 euro. November-april 0,80 euro
Hotell/lägenhet med officiell kategori 1-3 stjärnor: Maj-oktober 2,20 euro. November-april 0,55 euro

Från och med den nionde natten på samma hotell är skatten halverad. Observera att Vings klassificering av hotell kan skilja sig från den officiella klassificeringen av hotellet, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

Hotellets officiella rating är 3.

Boende

Sunprime Pollensa Bay ligger i ett lugnt område precis vid vattnet och med en spektakulär utsikt över havet.

Till sommaren 2023 har rumstypen Classic Room med stor balkong fått ännu större balkonger. De är nu mer än dubbelt så stora och har förutom balkongmöbler även två sköna solstolar.

Vill du veta var ditt rum eller svit ligger? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Classic Room

Dubbelrum för en till två personer.

Prime Lounge Suite

Mysiga och fina sviter där du kan sitta utomhus och njuta av ljumma och sköna kvällar i komfortabla loungemöbler.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Spa

Läge och transfer