Se hotell (17)

Resor till Santa Susanna

Santa Susanna är en charmig badort med flera fina sandstränder och en lugn atmosfär, perfekt för en resa med barn.
Den trivsamma badorten Santa Susanna har i princip växt ihop med grannorten Malgrat de Mar. Santa Susanna kan beskrivas som den modernare av de två, medan Malgrat de Mar, med sin pittoreska hamn, har kvar mycket av den genuina charmen. Längs de fina stränderna går en lång strandpromenad kantad av restauranger, caféer och barer. Här finns också mängder av vattensporter att testa för den som söker en aktiv resa. Även den golfintresserade kan få sitt. I området kring Santa Susanna finns flera välskötta golfbanor och bara 45 minuter bort ligger den välkända golfanläggningen PGA Catalunya Golf. Om du söker omväxling till Santa Susannas avslappnade badliv ligger Barcelona i närheten med sitt fantastiska utbud av kultur, nöjen och shopping, bara en och en halv timmes resa med pendeltåg från Santa Susanna.

Mat och dryck

I Santa Susanna finns många restauranger med mat från världens alla hörn och här finns även en hel del lokala specialiteter att prova. Efterrätten 'Crema Catalana' är en klassiker och påminner om den franska crème brûlée. Ett måste är också kaffedrinken 'El Cremat' som är gjord på kaffe och bränd rom. Om du gillar vin kan du prova Peralada, Espolla och Campmany som alla kommer från vinodlingar i regionen.

Vings Santa Susanna

Du kan resa till Santa Susanna året runt med Ving, och eftersom du reser med reguljärflyg kan du anpassa din resa så den passar dig, med valfri avresedag och valfri reslängd.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Bra restauranger
  • Lång strandpromenad
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Santa Susanna

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Santa Susanna