Se hotell (22)

Resor till Lloret de Mar

Välkommen på en resa till Lloret de Mar, med långa välskötta stränder, utsökt mat och ett pulserande nöjesliv.
Lloret de Mar var från början en liten fiskeby som nu vuxit och blivit ett populärt turistmål. Med ett typiskt medelhavsklimat och klart vatten är stranden en självklar mittpunkt i Lloret de Mar. Om du önskar lite mer lugn och ro under din resa kan du ta en promenad i den vackra Santa Clotilde-trädgården. Trädgården ligger högt upp på klipporna med en fantastisk utsikt över havet. Trots att Lloret de Mar har blivit en stor turistort finns ändå den genuina, spanska charmen kvar. I den gamla stadsdelen kan du strosa runt bland de pittoreska kvarteren och varför inte ta en paus på någon av de lokala tapas-barerna.

Mat och dryck

Om du anser att god mat och dryck är en viktig del av din resa är Lloret de Mar ett bra val. Kända kockar och restauranger har gjort staden till ett gastronomiskt centrum, med smaker från världens alla hörn. Medelhavsmaten, med bland annat färsk fisk, är riktigt bra och ett måste under din resa. Om du gillar vin finns även många lokala viner att prova.

Bad och stränder

Lloret de Mar är känd för sina fina och rena stränder som certifierats med blå flagg för sitt stora utbud av faciliteter och höga vattenkvalitet. Du kan välja att bara ta det lugnt i solen eller om du vill vara mer aktiv under din resa, prova någon av de många vattensporter som erbjuds. Det finns också flera utmärkta vandringsleder längs havet där du kan ta sköna promenader. En av dem tar dig till exempel till sevärdheten Dona Marinera med vacker utsikt över Lloret-stranden. Här finns också ett stort vattenland, Water Park, med mängder av pooler och rutschbanor för alla åldrar.

Nattlivet i Lloret de Mar

Lloret de Mar är nöjeslivets huvudort i Costa Brava och här pågår festligheterna ända till solen går upp. Det stora utbudet av barer och nattklubbar gör att du utan problem kan prova nya varje kväll under din resa till Calella. Varför inte börja kvällen med en cocktail på en strandbar för att sedan gå vidare till någon av de trendiga nattklubbarna? Gillar du att vara nära havet kanske en fest på stranden eller på någon av partybåtarna lockar?

Lyx eller budget?

Med närmare tjugo hotell, från två till fem vågor, kan du vara säker på att hitta rätt hotell för din resa. Vill du bo riktigt lyxigt kan vi tipsa om Alva Park Costa Brava som ligger vid stranden i utkanten av Lloret de Mar. Vill du hellre lägga pengarna på något annat erbjuder vi enklare alternativ med lika bra läge.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Bra restauranger
  • Lyxhotell
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Lloret de Mar

SÖK DIN RESA TILL Lloret de Mar