Gör ett klipp!

Få mer semester för pengarna

Mer familjesemester för pengarna

Barnens fritidsaktiviteter och vardagens kostnader lämnar ofta lite över till semestern. Varför inte boka en familjesemester där ni får mer kvalitet och extra barnvänliga hotell för pengarna? Med Ving kan ni alltid hitta en resa där ni inte behöver kompromissa mellan pris och kvalitet.

VAD ÄR DIN SEMESTERBUDGET?

Priserna gäller för 2 vuxna och 2 barn

Välj rätt, så att budgeten räcker längre

Spara pengar på din resa

1. Tidpunkt

Undvik att resa på skolloven. Satsa hellre på veckorna innan eller efter loven, då andra är upptagna. Du får mer för pengarna om du reser när andra stannar hemma!

Hitta billiga resmål

2. Resmål

Vissa resmål har en låg prisnivå väl på resmålet. I exempelvis Turkiet och Thailand kan du både shoppa och äta god mat på restauranger utan att det kostar en förmögenhet.

All Inclusive

3. All Inclusive

När all mat och dryck är betalad på förhand behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter och räkningar. Allt från morgon till kväll är betalat – enklare blir det inte!

Få mer för pengarna på de här resmålen

Mer familjesemester för pengarna i Turkiet

Turkiet

Bättre sängar, bättre pooler, bättre läge – och bättre priser! I Europas billigaste semesterland Turkiet får du familjevänliga hotell av högsta kvalitet till extra bra priser. Många hotell erbjuder All Inclusive till ett lågt pris.

Bulgarien

Bulgarien

Breda stränder, barnvänliga hotell och låga priser är några av Bulgariens kännetecken. Flygtiden är bara ca 3 timmar, sommarklimatet är stabilt och du får extra mycket för pengarna jämfört med många andra semesterländer.

Egypten

Egypten

Egypten lockar med världens näst varmaste badvatten och familjehotell med hög klass för betydligt lägre priser än de flesta andra platser. Vädret är härligt året runt, och här finns goda möjligheter för billig All Inclusive.