Se hotell (5)

Resor till Makadi Bay

I Makadi Bay kan du bo direkt vid stranden. Reser du med barn är Grand Waterworld Makadi ett bra val.
Cirka 30 kilometer söder om Hurghada ligger Makadi Bay, en lugn semesterort som passar dig som vill resa på en avkopplande sol- och badsemester nära havet. Oavsett om du ska resa med eller utan barn. I motsats till Hurghada finns fantastiska koraller direkt vid stranden i Makadi Bay, så passa på att upptäcka den fantastiska världen under vattenytan. Makadi Bay kännetecknas av sina stora hotell och utanför hotellen är nöjeslivet stillsamt. I centrum av Makadi Bay finns några få souvenirbutiker, ett apotek och en bank. Hit tar du dig genom att ta en promenad längs stranden eller med taxi. För ett större utbud av restauranger, shopping och nöjesliv rekommenderar vi en tur till Hurghada.

Bo vid stranden – nära korallreven

Makadi Bay är känt för sin snorkling och dykning, och här kan man snorkla ut till reven direkt från stranden. När du bokar din resa med Ving till Makadi Bay bor du nära eller alldeles intill den långa och härliga sandstranden. Oavsett vilket av våra hotell du väljer har du tillgång till snorkling i absolut världsklass. Antingen direkt från hotellstranden eller inom ett par hundra meters promenadavstånd. Vid Makadi Bay breder Röda havet ut sig i hela sin prakt med sitt klara härliga vatten. Den vita sandstranden inbjuder till sol och bad och den skönaste formen av motion är att strosa längs vattenbrynet. En kvällstur på strandpromenaden kan också rekommenderas.

Barnvänliga hotell i Makadi Bay

Ska du resa med barn bor du bra på Grand Waterworld Makadi. Här finns både barnklubb och vattenland. All Inclusive ingår i priset, precis som strandläget där du kan gå direkt från hotellet ut på stranden för en dag fylld av sol och bad.

Hotell för vuxna i Makadi Bay

Reser du utan barn bor du bra på Makadi Beach Resort, med ett rymligt poolområde och strandläge. Naturligtvis ingår All Inclusive även här, så du kan koppla av och bara njuta av sol, bad och semester.
Bra att veta
  • Hotell med vattenpark
  • Hotell för vuxna
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Solsäkert
  • Spännande utflykter

Våra kunder om Makadi Bay

SÖK DIN RESA TILL Makadi Bay