Se hotell (11)

Resor till Vilamoura

En resa till Vilamoura bjuder på strand, golf och slösande sol, lika skönt för en weekend som för en lite längre resa.
Vilamoura erbjuder en resa av hög klass, med flera eleganta golfhotell och ett halvdussin golfbanor på bekvämt avstånd. Här finns också ett casino och en tjusig marina, fylld av glänsande båtar. Nere vid havet ligger den gamla fiskebyn Quarteira, med sin förtjusande strandpromenad Avenida Infante de Sagres, där man mer än gärna slår sig ner på någon bar eller café. Stranden heter naturligtvis Praia de Quarteira, en lång, mjuk strand, kantad av palmer och med strandpromenaden i ryggen. Perfekt för en kvällspromenad eller en joggingtur. Stranden är en av de mer populära längs kusten, eftersom vågbrytare ser till att Atlantens dyningar inte når in till stranden och gör vattnet så lugnt att också barn kan bada.

Spela golf i Vilamoura

Vilamoura är känt för sina fem utmanande golfbanor. Faktum är att vissa av dem kryper in i själva staden, och det är bara de som ligger allra närmast. Längs med Algarve-kusten finns ännu fler att välja bland, och med en säsong som varar från januari till oktober kan även den mest krävande golfare få sitt lystmäte, utan att lägga ner alltför mycket tid på att resa runt.

Välj själv med Ving

När du bokar en resa till Vilamoura kan du välja allt från rena lyxhotell som till exempel Crowne Plaza Vilamoura, till enklare lägenheter som Kings Apartments. Vill du bo både lyxigt och centralt ska du ta en titt på Tivoli Marina Vilamoura, som ligger intill både stranden och marinan i Vilamoura. Ving erbjuder resor där du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta, så du kan anpassa din semester så den passar både dig och ditt ressällskap.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Lyxhotell
  • Hotell med spa
  • Bra restauranger
  • Lång strandpromenad

Våra kunder om Vilamoura

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Vilamoura