Se hotell (9)

Resor till Praia da Rocha

Bokar du en resa till Praia da Rocha får du en av Europas absolut vackraste stränder på köpet.
Praia da Rocha är ingen stor stad, och domineras helt av den fantastiska stranden. Ändå är det inte svårt att fylla en resa på någon vecka eller två med fotvandringar längs kusten, båtturer, upptäcktsfärder inåt land med hyrbil och spännande utflykter i den portugisiska matlagningskonsten.

Praia da Rocha - klippstranden

Praia da Rocha betyder klippstranden och det är precis det som utmärker resmålet. Längs hela den två kilometer långa stranden, ända ner till Sankta Katarina-fortet i östra änden, kantas stranden av vackra klippor och grottor i olika formationer, med en livlig strandpromenad längs kanten. Man förstår varför det ryktas att stranden är den mest fotograferade i hela Europa. Alldeles intill Praia da Rocha mynnar Rio Arade med en elegant marina, och ett litet stycke uppströms ligger staden Portimao, med fler nöjen, restauranger och folkliv.

Vings resor till Praia da Rocha

Bokar du en resa till Praia da Rocha med Ving kan du boka det som passar dig bäst: hotell nära stranden, lägenhet, eller hotell inne i byns centrum, nära restauranger och folkliv. Dessutom kan du resa hit när du vill och stanna så länge du vill. Med Ving flyger du reguljärt och bestämmer själv avresedag och hemkomstdag, allt för att du ska få den resa som passar dig bäst.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Strandnära hotell
  • Lägenhetshotell
  • Fina sandstränder

Våra kunder om Praia da Rocha

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Praia da Rocha