Se hotell (40)

Resor till Albufeira

Albufeira lockar med både nöjesliv och avkoppling, och med Ving kan du resa året runt.
Albufeira är en vacker stad med smala gator, vitkalkade hus och en pittoresk fiskehamn med färgglada båtar. Under din resa till Albufeira kommer du finna att det är lätt att hitta en mysig restaurang där du kan låta dig frestas av det rika utbud av fisk och skaldjur som ofta finns på menyerna, till överkomliga priser. Men Albufeira är också ett nöjescentrum med barer, musikpubar och diskotek.

Upptäck Algarvekusten

Det är lätt att resa runt på egen hand i Algarve, här finns både buss och tåg, men det bästa är naturligtvis en hyrbil. Många väljer att hyra en bil under ett par dagar, för att sedan njuta av stranden och Albufeira när de stillat den värsta upptäckarlustan. Varför inte besöka Europas sydvästligaste punkt; Cape St Vincent, nationalparken Rio Formosa, eller kanske ta en långtur till spanska Sevilla?

Sol och bad i Albufeira

Algarvekusten är känd för sina fantastiska stränder och Albufeira är inget undantag. Här finns flera klippiga sandstränder att välja bland, där de mest kända är Praia dos Pescadores och Praia de Albufeira, med gott om plats för alla som vill svalka sig i Atlanten.

Golf i Albufeira

Albufeira ligger i 'golfdistriktet' på Algarvekusten i södra Portugal, och med egen bil har du något halvdussin banor inom bekvämt räckhåll. Säsongen börjar vanligen i januari och slutar inte förrän i oktober, så du har goda chanser att förlänga din säsong så mycket du vill. Med Ving kan du flyga till Algarve året runt, och du bestämmer själv vilken dag du ska resa och hur länge du ska vara borta.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Hotell i alla prisklasser
  • Fina stränder
  • Bra shopping, restauranger och nattliv

Våra kunder om Albufeira

SÖK DIN RESA TILL Albufeira