Hotell (130)

Resor till Polen

En resa till Polen ger pampig arkitektur, god mat, historia, stränder och ett pulserande nöjesliv. Kort flygresa gör Polen perfekt för en weekend.
Med sitt läge mellan östra och västra Europa har Polen alltid haft del i den europeiska historien, och mycket av arvet lever än idag, som till exempel städernas bebyggelse och medeltida torg, den vackra landsbygden och minnena från den kommunistiska eran. Kulturen har alltid stått högt i kurs, och musik, teater och konst finner du överallt. Med Ving kan du resa till Warszawa, Krakow, Wroclaw, Gdansk och Sopot med valfri reslängd och avresedatum.

Nattliv i Polen

Oavsett vilken polsk storstad du väljer att resa till kan du räkna med ett nöjesliv som inte gör någon besviken. I nattlivet väntar något för alla smaker, oavsett om du föredrar ett gemytligt pubbesök, trendiga barer eller pulserande nattklubbar. Väljer du att resa till Gdansk och vill festa bör du inte missa Dugagatan där barerna och klubbarna ligger tätt. Eller så slår du till med en semesterresa till den populära badorten Sopot. Här kan du kombinera ett livligt nattliv med lata dagar på stranden.

Kultur och sevärdheter

Är du intresserad av kultur och historia kan du definitivt få ditt lystmäte under en resa till Polen. Här finns mängder av sevärdheter och muséer av olika slag. Vill du lära dig mer om landets mörka historia kan du göra en utflykt till det gamla koncentrations- och förintelselägret i Auschwitz, en upplevelse som inte lämnar någon oberörd.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Polen

Resor till Polen

Fler resmål i Polen
Sopot
Sopot är hjärtat av den polska rivieran. Här väntar en kilometerlång sandstrand, tjusiga hotell och ett myllrande folk- och nöjesliv.
Krakow
Krakow är en vacker och välkomnande stad i östra Polen. Res hit med Ving och njut av arkitektur, historia, god mat och ett rikt nöjesliv.
Warszawa
Warszawa bjuder på allt du kan önska av en storstadssemester - sevärdheter, god mat och mycket mer, boka en weekend eller mer, med Ving reser du när du vill.
Gdansk
Bara 1,5 timmes flygresa bort väntar Gdansk med sin spännande historia, prisvärda shopping, pampiga arkitektur och pulserande nattliv. Inte långt från Gdansk kan du besöka den livliga badorten Sopot.
Wroclaw
Wroclaw är en färgsprakande universitetsstad i södra Polen. Här väntar fascinerande historia, vacker arkitektur, livlig kultur och ett bra utbud av restauranger och barer.