Se hotell (17)

Resor till Agadir

Res till Agadir och upptäck en stad som erbjuder fina hotell, en hamn med livlig kommers, genuina kvarter, en trevlig strand och en fin strandpromenad
Agadir är en modern badort i Marocko som lockar till resor med en fantastisk sandstrand, fina golfbanor och god standard på hotellen kring Boulevard 20 Août. Under din resa till Agadir kommer du förmodligen att tillbringa en hel del tid på "Cornichen", strandpromenaden, som är den naturliga samlingspunkten både dagtid och kvällstid. Här trängs trevliga barer med restauranger och uteserveringar där du kan äta och dricka både gott och riktigt billigt. I souken, den lokala marknaden, handlar du också till bra priser.

Stränder och sevärdheter

I Agadir blandas gammal arabisk kultur med fransk kolonialstil, vilket ger orten en spännande prägel. Stranden är både lång och långgrund, och i närheten finns butiker, trottoarcaféer och internationella restauranger. Vid den arabiska souken, marknadsplatsen, kan du pruta på kryddor, kläder, silversmycken och vackra mattor. Från Agadir kan du också lätt ta dig till de uråldriga byarna vid Atlasbergen, eller resa till den rosa sagostaden Marrakech med sitt folkmyller och sin förtrollade stämning. Missa inte ett besök i den 900-åriga marknadsstaden Taroudant som ligger åtta mil från Agadir.

Vings resor till Agadir

En sak är säker: i Agadir kan du räkna med att få mycket hotell för pengarna. Bokar du din resa till Agadir med Ving finns en mängd hotell i olika prisklasser att välja mellan. Föredrar du en bekväm och avslappnad semester på en större resort rekommenderar vi Top Selection-hotellet Sofitel Agadir Royal Bay Resort. Det högklassiga och omtyckta hotellet ligger precis vid den breda, långa stranden och har ett stort, fint poolområde. Ett annat uppskattat hotell är Hotel Timoulay & Spa Agadir som är ett mindre, välskött hotell med pool, barnpool och promenadavstånd till stranden. När du bokar din resa till Agadir med Ving väljer du själv hur länge du vill vara borta och vilken dag du vill resa.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Strandnära hotell
  • Lång strandpromenad
  • Hotell i alla prisklasser

Våra kunder om Agadir

SÖK DIN RESA TILL Agadir