Se hotell (10)

Resor till Varadero

Varadero bjuder på en härlig semester med kritvita stränder. Missa inte att besöka Havanna, storstaden där tiden nästan står still.
Varadero är Kubas bästa och mest välutvecklade semesterort med oslagbara stränder och hotell i alla kategorier, ett perfekt val om du vill resa på semester för att koppla av i solen. Men när du är här får du inte missa att se mer av denna särpräglade ö, som rymmer både historia och vacker natur. Det vore väl till exempel synd att ha varit på en resa till Varadero och Kuba utan att ha promenerat i gamla stan i Havanna, eller inte ha besökt en cigarrfabrik för att se hur några av öns viktigaste exportvaror tillverkas. Kuba är helt enkelt ett perfekt resmål för dig som vill koppla av på stranden samtidigt som du kan se och uppleva sådant som inte finns någon annanstans.

Bo bra i Varadero

Bokar du din resa till Varadero med Ving finns en mängd hotell att välja bland. De flesta ligger direkt på stranden och har All Inclusive med i priset, då ingår både mat, dryck och en del aktiviteter i priset. Ungefär mitt på Varadero-halvön ligger Meliá Las Americas, ett av våra Prime Select-hotell med åldersgräns för dig som längtar efter en avkopplande semester utan barn.

Strandliv

Det är förstås ingen slump att de flesta hotellen ligger på stranden. Det är de oemotståndliga stränderna som får besökare att resa till Varadero. Här väntar milslånga vita sandstränder som inte bara erbjuder sol och bad, utan även fina möjligheter till dykning och snorkling utanför kusten.

Upplev Kuba

Du får inte missa att besöka Havanna under din resa till Varadero. Du kan med fördel kombinera några nätter i Havanna med resterande semester i Varadero. Då får du ut maximalt av din vistelse på Kuba med sol och bad, men också minnesvärda intryck från landets huvudstad med dess rika historia. Med Ving kan du boka resor året runt till Varadero, sommar såväl som vinter.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Lyxhotell
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive
  • Fina sandstränder

Våra kunder om Varadero

SÖK DIN RESA TILL Varadero