Golf i Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas är en perfekt kombination av sol, bad och riktigt bra golf. Ving erbjuder golfpaket och boende 15 meter från första tee.

När du åker på en golfresa med Ving till Las Palmas bor du på Bandama Golf Hotel. Här njuter du av god mat och dryck, avslappnat umgänge med andra golfare, en underbar utsikt – och bara ca 15 meters avstånd till första tee. I vårt golfpaket ingår dagligt och obegränsat spel på Bandama Golfs 18-hålsbana.

När du avslutat din golfrunda och mot förmodan vill se något annat än hotellet, rekommenderar vi en tur in till Las Palmas, en av världens mest "lättbadade" storstäder. Förutom att bada vid den berömda Las Canterasstranden mitt i stan kan du välja mellan en mängd bra restauranger och ett shoppingutbud och ett nöjesliv som håller hög klass.

Läs mer om Las Palmas Dölj text

Bandama Golf
Bandama Golf, eller Real Club de Golf Las Palmas, som den formellt heter, är en gammal klubb. Den bildades redan 1891 och är inte bara Spaniens utan även en av Europas äldsta golfklubbar utanför de brittiska öarna. Visserligen låg banan på den tiden inte där den ligger nu, utan i utkanten av Las Palmas. Dagens bana ligger uppe i bergen ovanför Las Palmas och anlades 1956.

Med sina 5 666 meter från gul tee, par 71, är Bandama en utmaning att spela, därtill dramatisk. Hålen är inte långa men ganska smala med upphöjda greener. Redan det korta, spektakulära inledande hålet, 230 meter rakt nerför, par 4, ger dig en föraning om vad som väntar. De hål som följer är tekniskt krävande. Den viktigaste egenskapen är inte är att slå långt utan att planera sina slag. Om du behärskar sneda lägen, upp och ned på skrå, kommer du att känna dig som hemma.

Så tyckte andra om Las Palmas

betyg
Stränder
4
Sevärdheter
3,4
Shopping
4
Mat & Dryck
3,6
Nöjesliv
3,3

Samlat hotellbetyg 3,9

Betyget baseras på 4829 svar.

Populära hotell - Las Palmas


Visar 0 hotell av 21 på resmålet
Visa alla hotell
Visar 0 hotell av 21 på resmålet
Visa alla hotell