Golf i Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas är en perfekt kombination av stadsliv och sol och bad. Välj ett hotell vid Las Canterasstranden, nära både nöjen och shopping!

Nu kan du också boka reguljärflyg till Las Palmas med Ving. Det betyder att du själv kan välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa, från tre dagar och uppåt, genom att välja det alternativ som passar dig bäst under "Reslängd" till vänster.

Läs mer om Las Palmas Dölj text

Vings Las Palmas
Las Palmas har på senare år genomgått en rejäl uppfräschning och är nu bättre än någonsin. Här får du en skön blandning av storstad, badort och charmig småstad, och även om turisterna är många blir de aldrig fler än kanarierna själva. I Catalinaparken säljer gatumånglarna sina prylar, kanarierna diskuterar dagens politik och turisterna njuter av en kaffe med konjak. Ving har ett brett utbud av hotell och lägenheter i Las Palmas. Nästan alla med bra läge i centrum, nära den långa Las Canterasstranden. Finast bor du på Reina Isabel. Populära Colon Playa och Brisamar Canteras blir snabbt fullbokade.

Sol, bad och storstad
Las Palmas är en av världens mest "lättbadade" storstäder. På den berömda, flera kilometer långa och välskötta Las Canterasstranden är det högsäsong i stort sett året om. Från de flesta av Vings hotell går du rakt ut på strandpromenaden och den varma sanden och simmar i havet som skyddas från vågor av vulkanrevet lite längre ut. När det är dags för långlunch står strandpromenadens barer och restauranger beredda med doftande grytor, fisk, skaldjur och kanariska specialiteter.

Öns lägsta priser
Shoppingen är också riktigt bra i Las Palmas, inte bara för att priserna är de lägsta på Kanarieöarna. Sedan en tid tillbaka finns shoppingcentret El Muelle nedanför Catalinaparken – med många populära och trendiga butiker. Nöjeslivet har alltid varit på topp, med mängder av tapasbarer, restauranger och danshak med levande musik.

Så tyckte andra om Las Palmas

betyg
Stränder
4
Sevärdheter
3,4
Shopping
4
Mat & Dryck
3,6
Nöjesliv
3,3

Samlat hotellbetyg 3,9

Betyget baseras på 5016 svar.

Populära hotell - Las Palmas


Visar 0 hotell av 26 på resmålet
Visa alla hotell
Visar 0 hotell av 26 på resmålet
Visa alla hotell