Se hotell (9)
I Vings San Agustín kan du välja mellan flera hotell med gångavstånd till både strand och restauranger.
San Agustín är en välkänd, vänlig och välordnad semesterort som Ving har haft resor till ända sedan 60-talet. Det är fortfarande ett av våra mest populära resmål dit många av våra gäster återkommer år efter år. En riktig charterklassiker, med andra ord - och ett resmål som alltid får toppbetyg i våra kundundersökningar. San Agustín kännetecknas främst av låga byggnader och en egen, lavafärgad sandstrand. Bor du på bergssidan tar du dig lätt ner till stranden via en gångbro eller gångtunnel under stora vägen. Sedan ett par år har det blivit lättare att ta en promenad till Maspalomasstranden och Playa del Inglés shopping och nöjesliv. Den nya, snygga strandpromenaden sträcker sig både norrut och söderut, ända till Playa del Inglés.

Ät gott i San Agustín

Restauranger finns det gott om, och du hittar allt från paella och tapas till franska, italienska och amerikanska rätter, ofta på lite mindre restauranger där man fort blir stamgäst. Nöjeslivet består av ett fåtal barer och söker du mer fart och fläkt är det bara att ta sig in till Playa del Inglés, där det finns gott om barer, nattklubbar och musikshower.

Vings välkända hotell

Reser du med Ving kan du välja mellan en lång rad klassiska hotell som vi samarbetat med i många år, som till exempel Norcopia och San Agustín Beach Club, båda med gångavstånd till centrum och stranden. Du kan välja om du vill bo nere vid stranden eller lite högre upp, i hotellrum eller lägenhet, med eller utan All Inclusive. Det finns, kort sagt, mycket att välja på i San Agustin.

Som du vill till San Agustín

Om du reser med Ving till San Agustín kan du välja mellan bekväm charter eller resor med valfri reslängd. Under vintern kan du också boka kortare resor på fyra eller fem dagar, om du behöver ett litet avbrott i vintermörkret. Oavsett hur du väljer att resa hit kan du välja mellan våra bästa hotell, vår service finns till hands, och du är såklart välkommen att följa med på våra utflykter.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Lokala restauranger
  • Kort transfer
  • Valfri reslängd
  • Välkända hotell

Våra kunder om San Agustin

SÖK DIN RESA TILL San Agustin