Hotell (31)

Resor till Jamaica

Ving erbjuder charterresor till Jamaica -ön som med sina kritvita strÀnder, sitt tropiska klimat och sina gÀstvÀnliga invÄnare har blivit sjÀlva sinnebilden av Karibien.

Gröna och kuperade Jamaica Àr utan tvekan en av Karibiens absolut vackraste öar. HÀr fÄr du en hÀrlig sol- och badsemester, till tonerna av reggae och med en avslappnad atmosfÀr som snabbt smittar av sig. NÀr du bokat din resa till Jamaica med Ving bor du praktiskt taget pÄ stranden och kan följa med pÄ guidade utflykter till öns frÀmsta sevÀrdheter.

Seven Mile Beach

I tÀten av de fina strÀnderna pÄ Jamaica tronar Seven Mile Beach i Negril. Det Àr en av Karibiens (och vÀrldens!) mest berömda och finaste strÀnder, med vit och finkornig sand. Den Àr dessutom lÄnggrund, barnvÀnlig och det förekommer knappt nÄgra vÄgor. Runt stranden ligger flera hotell och smÄ strandhak, varav det mest kÀnda Àr Rick's Café som tronar pÄ en klippa söder om stranden. Baren Àr berömd tack vare de vackra solnedgÄngarna, som Àr lika populÀra att beskÄda som de vÄghalsiga hopp som görs frÄn de nÀrliggande klipporna ner i vattnet.

Andra paradisstrÀnder pÄ Jamaica

Det finns flera strÀnder pÄ Jamaica som kan rÀknas som nÄgra av Karibiens finaste. HÀr finns kilometerlÄnga strÀnder med barer och ett stort utbud av vattensporter, men ocksÄ mindre strÀnder som erbjuder mer avkoppling och stillhet. Ska du resa med barn till Jamaica rekommenderas ett besök till Margaritaville Montego Bay. Margaritaville har visserligen inte nÄgon riktig strand, men roliga vattenrutschbanor och uppblÄsbara madrasser.

Hitta ditt hotell

Resor till Jamaica

Montego Bay
  • Mat & Dryck
  • Sport/Äventyr
  • StrĂ€nder
Jamaicas frÀmsta resmÄl bland turister, "Mo Bay", lockar med nattliv, restauranger och underbara sandstrÀnder. Ving erbjuder resor med charter till Montego Bay och sÄvÀl vuxenhotell som familjehotell.
Negril
  • StrĂ€nder
  • Mat & Dryck
  • Sport/Äventyr
Negril Àr ett barnvÀnligt resmÄl med en av Karibiens finaste strÀnder, den kÀnda Seven Mile Beach. Inte lÄngt dÀrifrÄn ligger Rick's Café, dÀr du kan kombinera barhÀng med klippdykning under din resa.
Lucea
  • BarnvĂ€nligt
  • Mat & Dryck
  • Sport/Äventyr
PÄ en resa till Lucea fÄr du uppleva vardagslivet i en genuin och trevlig, liten jamaicansk stad. Vings hotell ligger direkt pÄ en vit, karibisk strand och All Inclusive ingÄr i priset.

Mer om Jamaica

SÖK DIN RESA TILL Jamaica