Se hotell (11)

Resor till Negril

Jamaica, Jamaica
Negril är berömt för sina vackra solnedgångar och sin fina strand, den berömda Seven Mile Beach.
Negril är en liten by på Jamaicas västligaste spets, hit ska du resa om du längtar efter sol och bad. Här delar man semestern mellan stranden och de utmärkta hotellen, och kanske man kryddar med en spännande utflykt eller två. För i Negril är det lugnt, det finns en handfull restauranger och barer, men det mest omtyckta kvällsnöjet är att njuta av den spektakulära solnedgången, som knappast blir vackrare än just här.

Strandliv i Negril

Negril är världsberömt för Seven Mile Beach, som med sin kritvita korallsand är en av Karibiens absolut finaste stränder. Här är det också relativt långgrunt, vilket gör att Negril passar extra bra för dig som reser med barn. På Long Bay Beach Park och Bloody Bay Beach är stämningen mer lokal, och vill du prova det jamaicanska köket är det hit du ska gå, för här finns det gott om strandrestauranger och barer. Söder om Seven Mile Beach ligger Rick's Café, där sandstranden övergår i en mer dramatisk kustlinje, ett eldorado för de som vill kasta sig ut i havet från de höga klipporna. Om klipporna verkar lite väl höga ligger ett bekvämt poolområde alldeles intill.

Hotell för alla smaker

I Negril finns hotell för alla. Vill du resa utan barn ska du välja något av våra hotell med åldersgräns, för en semester med en mer vuxen ton. Naturligtvis finns också barnvänliga hotell med vattenland, barnklubb och aktivitetsvärdar, där både vuxna och barn kan ha kul från morgon till kväll. Kanske bäst av allt: på de allra flesta av våra hotell ingår All Inclusive i priset, och alla ligger vid stranden så du kan ta ditt morgondopp så fort du vaknar. Ett exempel är Riu Negril, som har flera poolområden, All Inclusive och ett fint läge vid stranden i Bloody Bay.
Bra att veta
  • Fantastisk strand
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Hotell för vuxna
  • Hotell för familjer

Våra kunder om Negril

SÖK DIN RESA TILL Negril