Se hotell (2)

Resor till Lucea

Jamaica, Jamaica
Res med Ving till Lucea och upplev vardagslivet i en genuin och trevlig liten jamaicansk stad.
Lucea är en av Jamaicas äldsta småstäder med en lång historia och livligt folkliv längs de fina stränderna. Staden ligger mittemellan turistorterna Negril och Montego Bay, men är själv mer eller mindre opåverkad av turismen. Husen är byggda i klassisk karibisk stil och atmosfären är avslappnad. I Lucea finns ett mindre antal butiker och restauranger och i hamnområdet hålls det marknad flera gånger i veckan. Med sitt myllrande folkliv och sina färgglada marknadsstånd är den ett måste för dig som vill uppleva det lokala vardagslivet under din resa.

Barnvänligt hotell på stranden i Lucea

Nu erbjuder vi resor till ett av våra populära hotell i Lucea. Grand Palladium Jamaica Resort & Spa ligger fantastiskt vid havet och den vita stranden en bit utanför den lilla staden Lucea. Här trivs både stora och små; det finns fyra poolområden att välja bland, och lika många badvikar alldeles nedanför hotellet. Rummen är rymliga och All Inclusive ingår i priset, allt för att göra en semester på Grand Palladium Jamaica Resort & Spa så enkel, kul och minnesvärd som möjligt.

Hotell med fyra badvikar

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa ligger som en del av Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Här finns fyra olika poolområden och gott om restauranger och barer under både dag- och kvällstid.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Fina stränder

Våra kunder om Lucea

SÖK DIN RESA TILL Lucea