Se hotell (12)

Resor till Montego Bay

Jamaica, Jamaica
Montego Bay lockar med legendariska stränder, utmärkta hotell och spännande utflykter. Välkommen till Jamaicas semesterort nummer ett!
Under en resa till Jamaica är det svårt att inte besöka Montego Bay, eller Mo Bay som orten också kallas. Det är en ort där det lokala är lika påtagligt som charterturismen, trots att det är ett av landets främsta turistmål, eftersom både stränder och utflykter är i en klass för sig. I Montego Bay finns också The Hip Strip, med nattliv, restauranger, butiker och shopping. Gatan sträcker sig från flygplatsen ner till down town och här hittar du allt från nattklubbar och barer till souvenirbutiker och olika matställen där du kan prova på jamaicanska specialiteter, som jerk chicken eller curry goat. Montego Bay är ett resmål som passar lika bra för par som för barnfamiljer. Här finns ett stort utbud av vattensporter, mycket att se och göra, och massor av spännande utflykter att välja mellan.

Välj ditt hotell i Montego Bay

Ving har hotell för alla smaker, antingen i utkanten av Montego Bay eller längs med The Hip Strip. Här finns hotell för vuxna, med en nedre åldersgräns på arton år, så du som vill ha en verkligt avkopplande semester hittar lätt ett hotell som passar dig. Vill du helst boka ett hotell med All Inclusive finns det också flera utmärkta alternativ, och vill du bo nära havet kommer du finna att de allra flesta av våra hotell ligger direkt på stranden.

Strandsemester i Montego Bay

Stränderna i Montego Bay ligger längs med The Hip Strip. Här finns bland annat den legendariska stranden Doctor's Cave Beach, med kritvit sand och turkosfärgat vatten. Lite längre bort ligger den lite mindre kända Cornwall Beach och Dead End Beach. Här är det inga problem att tillbringa hela dagen bekvämt utsträckt på en solstol, och du behöver inte oroa dig för höga vågor eftersom stränderna i Montego Bay skyddas av ett korallrev som ligger några hundra meter ut.

Utforska Jamaica

Vill du utforska mer av ön är det bara att åka på en utflykt. Vad sägs till exempel om att besöka Kingston och Bob Marley-museet, Rick's Cafe eller Black River & YS Falls – med mäktig natur och ett fyrtio meter långt vattenfall i sju olika nivåer.
Bra att veta
  • Kort transfer
  • Bra stränder
  • Hotell på stranden
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive

Våra kunder om Montego Bay

SÖK DIN RESA TILL Montego Bay