Se hotell (5)

Resor till Södra Goa

Under din resa till södra Goa kan du njuta av kilometerlånga stränder, god mat och spännande utflykter i det lantliga Indien.
Södra Goa brukar anses lugnare än den norra delen, och här i söder är stränderna både längre och bredare, perfekt för en resa med mycket sol och avkoppling. Vill du se dig omkring är det bara att hyra en cykel och ge dig ut på egen hand, för en spännande resa på den indiska landsbygden. Då kan du bland annat upptäcka vacker natur och historiska lämningar som St. Augustine-kyrkan, Pandava-grottorna och ruinerna av Jain Basti. Byarna i södra Goa känns mer lantliga än de i norra Goa, även om man börjat bygga ut infrastrukturen och planerar nya hotell utmed kusten. Men trots det erbjuder en resa till södra Goa fortfarande en hel del orörda platser och här finns både intressanta byar och städer att besöka, som till exempel Margao, Goas näst största stad.

Lyxhotell i Goa

Vill du bo lyxigt under din resa till södra Goa ska du titta på något av våra hotell med fem vågor, som till exempel Alila Diwa Goa, som ligger omgivet av risfält, bara en kort promenad från Sunset Beach.

Skräddarsy din resa till södra Goa

Om du bokar en resa till södra Goa hos Ving flyger du med reguljärflyg, vilket betyder att du reser när det passar dig, och stannar så länge du vill. Givetvis kan du också kombinera din resa med en vistelse i norra Goa, om du vill uppleva en annan sida av denna mångsidiga indiska delstat.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Hotell direkt på stranden
  • Kilometerlånga stränder

Våra kunder om Södra Goa

SÖK DIN RESA TILL Södra Goa

Kajsas tips för resan till Indien

Ta del av vår reseexpert Kajsas upplevelser på sina resor till Indien. Kultur, natur och historia - läs mer om höjdpunkterna du inte får missa.