Hotell (15)

Resor till Goa

På en resa till Goa får du uppleva kilometerlånga stränder, kryddiga dofter, en vänlig lokalbefolkning och gyttriga marknader med billig shopping.
Goa är Indiens minsta delstat och ligger på landets västra kust. Såväl indier som utländska besökare lockas att resa till Goa och området rymmer allt från städer och turistorter med tropiska sandstränder till landsbygd, världsarvslistade kyrkor och risfält.

Kultur och historia i Goa

När du bokar din resa till Goa med Ving kan du välja att bo i den norra eller den södra delen av regionen. Mittemellan dem ligger Panaji, regionens huvudstad som är värd en utflykt om du vill ha en större portion av områdets historia och kultur. Här kan du besöka konstgallerier, smakfulla caféer, tempel, kyrkor och parker.

Långa sandstränder

Det finns mängder av stränder att upptäcka under din resa till Goa. Mest är kända är förmodligen de långa, gyllengula stränderna i turistorterna Candolim, Baga och Calangute. En mer bohemisk atmosfär råder på stränderna i Vagator, Arambol och Anjuna. På Turtle Beach i Morjim kan du, om du har tur och ska resa i januari, få se sköldpaddorna kravla upp på stranden för att lägga sina ägg. Kom ihåg att lämna djuren och äggen i fred och visa hänsyn.

Vings resor till Goa

Ving erbjuder resor till Goa året runt, du kan själv välja när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan också välja att boka två eller flera olika hotell om du vill se mer av Goa under din vistelse. Ving erbjuder en rad hotell i norra och södra Goa, med allt från två till fem vågor. Vill du ha en extra bekväm semester kan du välja All Inclusive eller bo på ett lyxhotell.
  • Valfri reslängd
  • Året runt
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Historia
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Goa

Resor till Goa

Norra Goa
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
  • Nöjesliv
Ta med en stor väska om du ska resa till norra Goa, här finns spännande shopping och mycket att både se och göra.
Södra Goa
  • Restauranger & barer
En resa till södra Goa lockar med kilometerlånga stränder, spännande restauranger, sevärdheter och en chans att få se det lantliga Indien.

Resor med Finnair

Resor med Finnair

Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.

Finnair är det högst rankade flygbolaget i Norden och det enda som belönats med fyra stjärnor av Skytrax.