Se hotell (10)

Resor till Norra Goa

En resa till norra Goa bjuder på härliga stränder, spännande shopping och mycket att både se och göra.
Norra Goa är känt för sina närmast legendariska stränder, med namn som Calangute och Candolim, och här kommer du tillbringa en stor del av din resa. Men missa inte en upptäcktsfärd eller två i omgivningarna, som till exempel en tur till staden Mapusa, gärna på fredagar då det är marknad. Det är också lätt att resa ner till Panaji för att njuta av den säregna blandningen av portugisiskt och indiskt. På vägen dit kan du stanna till vid Reis Magos för att beundra en av delstatens äldsta kyrkor. Och ta chansen att hyra en cykel och ge dig ut på måfå. Det är ofta de små upptäckterna som blir de bästa minnena från din resa till norra Goa. För denna före detta portugisiska koloni skiljer sig en del från andra delar av Indien. Dels är den mer välmående, dels är atmosfären annorlunda. Livsstilen är lättsam och överallt möter du blygt nyfikna människor och glada leenden. Du ser färgsprakande saris och gyttriga marknader, heliga män, heliga kor och ett myller av människor. Dessutom är Goa ett av de absolut billigaste resmålen i hela Vings värld. Här betalar du sällan mer än en femtiolapp för en bra tvårättersmiddag och tycker du om att shoppa är det här paradiset!

Spännande shopping

Om du vill ha med dig ett minne från din resa till norra Goa är det bara att hålla ögonen öppna. Överallt finns små stånd och butiker som säljer både hantverk och kläder, och en smula äventyrlighet brukar bli rikligt belönad. Dyrt är det aldrig, även om det förväntas att du prutar en smula.

Vings Goa

Bokar du en resa till norra Goa med Ving kan du välja bland flera hotell med bra läge, bara en kort promenad från stranden, och samtliga med pool. Eftersom du reser med reguljärflyg kan du själv välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta, och om du vill kan du kombinera med något av våra andra resmål.
Bra att veta
  • Kombinera resmål
  • valfri reslängd
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Bra shopping

Våra kunder om Norra Goa

SÖK DIN RESA TILL Norra Goa

Kajsas tips för resan till Indien

Ta del av vår reseexpert Kajsas upplevelser på sina resor till Indien. Kultur, natur och historia - läs mer om höjdpunkterna du inte får missa.