Det är lätt att lyckas med konferensen på Sunprime Hotels.

Har du märkt att man ofta får bra idéer i nya miljöer? Och att kreativiteten kommer när du slipper vardagsstressen? Här finns all teknik du behöver och en konferensvärd som fixar det mesta. Kaffet serverar vi helst på terrassen, i solen. Och efter jobbet njuter ni av mat, viner och det goda livet.

Du har tillgång till all nödvändig utrustning och vår konferensvärd ser till att ni får bra service och att allt fungerar som det ska. Lägger man till hotellets högklassiga mat- & vinutbud, det stora poolområdet, och närheten till bra golfbanor och andra aktiviteter, ja då är Sunprime Hotel svårslaget som konferensanläggning. Vi har konferensmöjligheter på flera av våra Sunprime Hotels, kontakta gärna någon utav våra konferensavdelningar för mer information.

Kontakta oss - Ving Grupp & Konferens

Kontakta oss

Ving Grupp & Konferens
Telefon: 0771-345 678
E-postadress: konferens@ving.se
Våra öppettider:
Måndag-fredag 9.00-17.00

upptäck mer av Sunprime Hotels

Boende på Sunprime Hotels

Boende

Ingen städning, ingen matlagning, inga vardagliga måsten. Bara ledig tid, sköna sängar för långa sovmorgnar och små men genomtänkta detaljer som handdukar, badrock och tofflor. Här kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen och njuta av livets goda. Det är din tur nu.