Res mer miljövänligt och bo på miljömärkta hotell | Ving

Res mer miljövänligt och bo på ett av våra

MILJÖMÄRKTA HOTELL

Bo på ett av våra miljömärkta hotell

Vi arbetar för att få fler miljömärkta hotell

Att arbeta med miljö och hållbarhet är viktigt för oss. Idag har vi en miljöklausul i alla våra kontrakt med de hotell vi kontrakterar. Dessutom har vi över 170 hållbarhetscertifierade hotell via Travelife (miljö och socialt ansvar) i vårt utbud, varav de flesta hör till våra egna koncepthotell, som exempelvis Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C. Det är också där de flesta av våra gäster semestrar. Våra Sunwinghotell är certifierade med EU-Ecolabel.

Målet är att alla våra egna koncepthotell ska bli certifierade och här har vi kommit en bra bit på väg idag, och självklart försöker vi att påverka fler hotell att följa efter.

Här har vi listat de hotell som har kommit längst i sitt arbete med både miljöfrågor och socialt ansvar. För dig som vill bo lite schysstare på ett mer hållbart hotell helt enkelt.

_Vill du, kan du också passa på att läsa mer om vårt miljöarbete och hur vi arbetar för att skapa mer hållbara resor och hotell, eller här om du vill läsa om vårt arbete med olika certifieringar.

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell