Se hotell (2)

Resor till Skala Rachoni

En resa till Skala Rachoni är en resa till det stora lugnet, där du bor på utmärkta hotell och njuter av sol och sköna bad.
Skala Rachoni är ett idylliskt hörn av en idyllisk ö. Trots att byn ligger bara någon halvmil från Thassos stad får man en tydlig känsla av att vara ute på landet när man vandrar genom olivlundarna ner till sin badvik eller sitter på någon taverna och njuter av solnedgången. Under din resa till Skala Rachoni får du uppleva ett Grekland för finsmakare, med utmärkta hotell, fantastiska stränder och ett brett och varierat urval av tavernor och barer med gott om lokala specialiteter både på menyerna och i flaskorna. Runt byn ligger olivodlingar, med spännande stigar och vägar som man kan följa lite på måfå. Inte sällan leder de fram till en liten strand eller en taverna där man kan koppla av och njuta av dagen. För här finns gott om mindre stränder och badvikar, ofta med en egen taverna, och nästan alltid med pinjer som erbjuder skugga om solen skulle bli för stark.

Bo bra i Skala Rachoni

Ving erbjuder två hotell i Skala Rachoni, med vuxen atmosfär och en fantastisk utsikt över havet och omgivningarna. Söker du ett hotell av det mindre slaget ska du välja Louloudis Fresh, som ligger lite inåt land med fin utsikt från frukostbordet och sköna vandringsturer rätt utanför dörren. Oavsett vilket hotell du väljer kan räkna med att det fått högt betyg av våra tidigare gäster.

Upptäck Thassos

Med buss eller hyrbil är det lätt att resa runt för att hitta sin egen favoritstrand eller ge sig ut på upptäcktsfärd i bergen på mitten av ön. Thassos invånare delar gärna med sig av den äkta grekiska gästfriheten och det är aldrig långt till ett leende eller en lite nyfiken fråga. Därför passar Thassos bäst för den som vill koppla av på semestern, det kan gärna ta en halvtimme att handla en burk av Thassos berömda honung eller en flaska av dess utsökta olivolja. Och det som skulle vara en snabb lunch på någon taverna i bergen kan ofta bli en lång, skön sittning; ett av många fina minnen av din resa till Thassos.

Våra kunder om Skala Rachoni

SÖK DIN RESA TILL Skala Rachoni