Se hotell (3)

Resor till Golden Beach

Välkommen på en resa till Golden Beach och en av Thassos bästa stränder, här finns hotell för både familjer och för de som ska resa utan barn.
I Golden Beach väntar ett bra urval av tavernor och barer, utvalda hotell och vacker natur med skogklädda berg och naturliga källor. Det är hit du ska resa om du vill bo bra, koppla av och bara njuta av Grekland. Golden Beach har en av de bästa och mest populära stränderna på hela Thassos, en tre kilometer lång och barnvänlig sandstrand. Ett litet stycke inåt land ligger byarna Panagia och Potamia med trevliga tavernor och caféer. För det är inte bara stranden som är en av de bästa på ön. Både längs stranden och i omgivningarna finns ett bra urval av just barer och restauranger, så det finns mycket att välja på, till mycket rimliga priser. Vill du utforska ön lite närmare är det bara att sätta på sig ett par bekväma skor och sätta igång, eftersom det finns fina vandringsleder i bergen ovanför byn.

Elegant boende vid stranden

Precis intill den gyllene stranden ligger det romantiska hotellet Alexandra Golden Boutique Hotel. Här erbjuds en lugn semester i rofyllda omgivningar med moderna rum och sviter samt bekväma faciliteter. Vill du bo extra bra kan du boka en svit med privat pool och ta dagarna i din egen takt. Hotellet erbjuder även helpension och All Inclusive för extra bekvämlighet.

Upptäck Thassos

Ge dig ut på upptäcktsfärd – Thassos är verkligen värt en rundtur. Res runt i det vackra landskapet, leta upp din egen strand eller badvik och stanna till på någon lokal taverna. Thassos är i jämförelse med många andra platser i Grekland ganska oexploaterat, och du behöver inte resa långt för att lämna hotell och andra turister bakom dig. Bäst blir det om du hyr en bil av oss samtidigt som du bokar din resa till Thassos. Då är du garanterad ett bra och prisvärt fordon och behöver inte lägga någon semestertid på att hitta det på plats.

Våra kunder om Golden Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Golden Beach

Mer om Thassos

Thassos

Grekernas egen semesterö

Läs om våra resmål på Thassos, och följ med på en resa till det äkta genuina Grekland.