Se hotell (4)
  • Passar för träning

Resor till Potos

I trivsamma Potos bor du nära stranden, här kan vi erbjuda ett barnvänligt hotell med strandläge: Alexandra Beach.
Potos är en grekisk by som vuxit till en alltmer populär semesterort, med en skön blandning av lounge och traditionella tavernor, mot en bakgrund av de grönskande berg som reser sig bakom byn. Potos ligger längs med stranden så du behöver aldrig gå särskilt långt för att komma från hotellet till stranden, eller från stranden till lunchen. Till Potos ska du resa om du längtar efter sol, bad och lata dagar på stranden, gärna kryddat med smakprov av sydkustens bästa nattliv. Och för att göra det ännu bättre: eftersom Thassos också är en omtyckt semesterort bland grekerna själva är det både billigare och mer genuint än på många andra turistorter i Grekland.

Barnvänligt hotell i Potos

För alla familjer erbjuder vi ett Family Selection-hotell i Potos; Alexandra Beach, som ligger på stranden en kvarts promenad från Potos. Här är det gott om plats för både barn och vuxna, och givetvis finns också fri WiFi, barnpool och rymliga rum omgivna av en stor trädgård. Vill du träna eller koppla av under din resa finns både gym och spa på hotellet.

Rum med privat pool

För dig som vill bo lugnt och vackert i gröna omgivningar kan vi rekommendera moderna Alexandra Elegance. Här kan du lyxa till det lite extra och boka en juniorsvit med privat pool och för extra bekvämlighet går det att lägga till All Inclusive i resans pris. Som gäst på Alexandra Elegance har du dessutom tillgång till systerhotellet Alexandra Beachs stora facilitetsutbud. Hotellet ligger strax utanför utanför den mysiga byn Potos, som du når via en längre promenad.

Bästa stränderna

Det är här på öns sydkust man finner några av Thassos bästa stränder. I Potos ligger den kilometerlånga stranden utmed staden vilket ger byn lite badortskaraktär, åtminstone i kvarteren närmast stranden. Och om du inte nöjer dig med det finns mycket att välja bland bara ett kort stycke från Potos, som till exempel Pefkari och San Antonio.

Hyr bil i Potos med Ving!

Du vet väl att du kan boka en hyrbil i Potos samtidigt som du bokar din resa hos Ving? Det är lätt att ta sig runt med bil och hitta egna små stränder och slingrande vägar in mot bergen och de små byarna. Avstånden är korta och eftersom kustvägen runt ön bara är tio mil är det som gjort för egna utflykter.

Våra kunder om Potos

SÖK DIN RESA TILL Potos

Mer om Thassos

Thassos

Grekernas egen semesterö

Läs om våra resmål på Thassos, och följ med på en resa till det äkta genuina Grekland.