Se hotell (1)

Resor till Skala Prinos

Välkommen på en resa till Skala Prinos, en skönt grekisk semesterort på Thassos nordvästra sida.
I Skala Prinos väntar en härligt lång strand, bra kommunikationer och massor att välja på vare sig du är hungrig eller törstig. Och vill du se mer av ön eller fastlandet är det lätt att resa runt med både buss och färja. Från Skala Prinos går det färjor dagligen till Kavala stad på fastlandet.

Skala Prinos

En av Skala Prinos sevärdheter är det gamla varvet, där man både bygger träbåtar på traditionellt vis, och underhåller modernare fartyg. Ett kort resa från själva staden ligger Dasilio Prinos, ett skogsliknande område som sträcker sig hela vägen ner till stranden, med väl utbyggd service för både besökare och bofasta. Många väljer att stanna här till solnedgången, en av de bästa på Thassos, innan de reser tillbaka in till staden för att välja en taverna för kvällens middag och sedan kanske en bar eller ett café där man kan sitta och njuta av folklivet.

Se mer av Thassos

Vill du ta dig runt på semestern är Skala Prinos ett utmärkt val. Härifrån går färjan till Kavala på fastlandet och det finns gott om bussar att välja på om du bara vill resa runt på Thassos. På ännu närmare håll ligger den gamla byn Prinos, vars veckomarknad brukar locka många nyfikna. Så passa på att upptäcka Thassos när du är här. Res runt i det vackra landskapet, leta upp din egen strand eller badvik och stanna till på någon lokal taverna. Thassos är i jämförelse med många andra platser i Grekland ganska oexploaterat, och du behöver inte köra långt för att lämna hotell och andra turister bakom dig. Bäst blir det om du hyr en bil hos oss samtidigt som du bokar din resa till Thassos. Då är du garanterad ett bra och prisvärt fordon och behöver inte lägga någon semestertid på att hitta det på plats.

Våra kunder om Skala Prinos

SÖK DIN RESA TILL Skala Prinos

Mer om Thassos

Thassos

Grekernas egen semesterö

Läs om våra resmål på Thassos, och följ med på en resa till det äkta genuina Grekland.