Se hotell (12)

Resor till Antibes/Juan les Pins

Juan les Pins och Antibes är två klassiska badorter som ligger sida vid sida på Franska rivieran.
Juan les Pins ligger, precis som grannorten Antibes, mitt emellan Nice och Cannes på den Franska rivieran. Hit lockas folk att resa från hela Europa för att njuta av nöjeslivet, stränderna och den årliga jazzfestivalen som går av stapeln i juli varje år, ofta med några av de största stjärnorna på jazzhimlen.

Juan les Pins

Juan les Pins är en klassisk badort, med en lång strand och en skön strandpromenad, kantad av frestande restauranger och caféer. Från Juan les Pins är det lätt att resa till Antibes, Cannes och Nice med lokaltåg om du vill se mer av det som gjort den Franska rivieran så känd; lustjakterna, butikerna och det glittrande folklivet. Eller varför inte hyra bil ett par dagar och resa inåt landet? Du behöver inte köra långt förrän du kommer till små provencalska byar där livet går lite långsammare och det finns gott om tid att bara strosa omkring och njuta av atmosfären. Missa inte heller en tur till någon av öarna strax utanför kusten som Ile Sainte-Marguerite eller Ile Saint-Honorat.

Antibes

Antibes är ett av den Franska rivierans mest omtyckta resmål, med Europas största yachthamn och charmerande äldre stadsdelar. Staden grundades av grekerna under antiken och lockar än idag med en gammaldags charm i sina äldre delar. Prova till exempel området mellan Rue James Close och busstationen, en labyrint av smala gränder där det alltid händer något. Längre ner mot havet ligger Chateau Grimaldi, med en stor och varierad samling av Picassos verk och strövar du runt ett tag dröjer det inte länge förrän du träffar på en liten marknad eller en mysig restaurang.

En resa som passar dig

Bokar du en resa till Juan les Pins och Antibes kan du välja bland både lyxhotell, designhotell och enklare boenden. I Antibes, inte långt från yachthamnen, kan du också boka lägenheter, om du föredrar det. Allt för att du ska få den semester som passar dig, och eftersom du reser med reguljärflyg kan du boka en resa på de datum som passar dig.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Stad och strand
  • Historia
  • Lyxhotell
  • Designhotell

Våra kunder om Antibes/Juan les Pins

SÖK DIN RESA TILL Antibes/Juan les Pins