Norwegian flygplan

Resor med Norwegian

Norwegian är Nordens största lågprisbolag och Ving är Sveriges ledande researrangör. När du kombinerar Norwegians flexibilitet med Vings trygghet får du både billiga flyg och utvalda, kvalitetssäkrade hotell med bästa läge. Självklart gäller paketreselagen, och vi tar hand om dig om något händer.

Utvalda resmål med Norwegian:
London

London

Vi på Ving älskar storstäder och en av våra ständiga favoriter är London. Oavsett om du lockas mest av West End, Wimbledon eller Westminster Abbey så kan vi garantera att du hittar något som faller dig i smaken.

Paris

Mysiga Le Marais, exklusiva Saint-Germain-des-Prés, konstnärernas Montmartre... Man kan tillbringa åratal i Paris och ändå ha massor av spännande områden kvar att upptäcka. Men varför inte börja med en weekend?

Rom

En stor del av Roms atmosfär kommer från stadens torg. Som det ovala 1800-talstorget Piazza del Popolo, vackra Piazza Navona och myllrande Campo dei Fiori. Boka en resa och hitta din personliga favorit bland alla piazzor.

Barcelona

När man pratar om Barcelona handlar det ofta om gågatan Las Ramblas, Gaudís arkitektur och Barceloneta-stranden. Men det finns så mycket mer. Det enorma utbudet av restauranger, barer, caféer och nattklubbar gör det svårt att ha tråkigt i Barcelona.

Nice

Nice

Nice är ett utmärkt resmål året runt. Denna pärla vid medelhavet erbjuder både ett härligt strandliv, restauranger, kultur. En rekommendation är också att hyra bil och uppleva allt den franska rivieran har att erbjuda.

Costa del Sol

Till Costa del Sol har vi nordbor flytt kylan och mörkret under vintern i snart 40 års tid. Området bjuder på nästan 20 mil av stränder, massor av kultur, historia och spännande sevärdheter.