Se hotell (14)
I Punta Cana väntar en bekymmerslös semester där tiden mestadels spenderas på trevliga hotell med All Inclusive, alldeles vid den milslånga stranden.
Punta Cana är namnet på runt fem mil av Dominikanska republikens sydöstra kust, precis där Atlanten blir Karibiska havet. Här finns också några av kustens bästa hotell, där All Inclusive ingår i priset. Kan det bli bättre? I Punta Cana visar Dominikanska republiken upp sin soligaste sida, med vidsträckta stränder och hotell som tävlar med varandra i att erbjuda det mesta av det bästa.

Utvalda hotell med All Inclusive

Reser du med Ving kan du alltid hitta ett hotell som passar dig. Självklart ligger nästan alla hotell vid stranden och lika självklart ingår All Inclusive i priset på nästan alla. På somliga av dem kan du bara räkna med att allt du vill äta och dricka, tillsammans med underhållning och aktiviteter ingår i priset, medan andra lägger ribban högre. På vissa hotell ingår room service dygnet runt, och på andra ingår golf, även om du får lägga en slant för golfbilen.

Barnvänliga hotell på stranden

Ska du resa med barn bör du ta en titt på Grand Palladium Bavaro Resort & Spa, ett barnvänligt hotell med massor av plats för solbrända små ben och underhållning för både stora och små. Dessutom ligger det alldeles vid stranden, så det är aldrig långt att gå om man vill ha lite större utmaningar än de som bjuds i barnpoolen. Blir man sen hungrig eller törstig är det bara att ta det man vill ha, nere i strandbaren eller på någon av hotellets olika restauranger, eftersom All Inclusive ingår i resans pris. Alldeles intill ligger Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, omgärdat av en grönskande trädgård. Här finns ytterligare pooler och restauranger, öppna för alla gäster på Grand Palladium-hotellen.

Hotell för vuxna

Tänker du resa utan barn kanske du ska ta en titt på vårt Top Selection-hotell TRS Turquesa Hotel, med åldersgräns på 18 år och perfekt strandläge vid Playa del Cortecito. Även här ingår en generös All Inclusive, så du kan lämna plånboken kvar på rummet under hela semestern.

Semester i Karibien

En semester i Karibien handlar mycket om att njuta av musiken, hotellet och av stranden. Dagarna flyter på i en solig rytm, och ibland får man ta sig lite i kragen för att upptäcka vad mer landet har att erbjuda. För det finns en hel del att göra, från en enkel shoppingtur till en båttur med katamaran till öarna utanför kusten, eller kanske en spännande resa inåt landet på flaket av en gammal armétruck. I närheten finns också några av landets bästa golfbanor, med utmaningar för alla nivåer.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive
  • Spännande utflykter
  • Fina sandstränder
  • Hotell direkt på stranden

Våra kunder om Punta Cana

SÖK DIN RESA TILL Punta Cana