Hotell (16)

Resor till Punta Cana-området

Din resa till Punta Cana-området går till den soligaste delen av Dominikanska republiken, med de vitaste stränderna och de absolut bästa hotellen.
Kusten kring Punta Cana är något av det bästa Dominikanska republiken kan erbjuda. Härliga stränder och förstklassiga All Inclusive-hotell skapar den där perfekta semesterkänslan där du bara kan koppla av och njuta av livet. Ving erbjuder två resmål; den flera mil långa Punta Cana-stranden ut mot Atlanten och det lite mindre Bayahibe som vetter mot det Karibiska havet.

Stränderna runt Punta Cana-området

Stränderna ut mot Atlanten är riktiga drömstränder, kilometerlånga svep av gyllene sand, med skuggande palmer och gott om faciliteter från de hotell som ligger längs med stranden. Flera av dem skyddas av ett rev ett stycke ut, så du behöver in bekymra dig för stora vågor. Stränderna vid Bayahibe är lite mindre, men lika gyllene, och även här ligger hotellen utmed stranden, och ser väl till sina gästers behov.

Bo lyxigt i Punta Cana-området

I Punta Cana-området finns lyxigare hotell, som till exempel Riu Palace Bavaro och TRS Turquesa Hotel. Vill du boka en riktigt bekväm resa väljer du ett hotell med All Inclusive, då all mat och dryck ingår i priset, tillsammans med en hel del annat. Ska du resa med barn bör du ta en titt på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, ett av våra barnvänliga hotell.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Punta Cana-området

Resor till Punta Cana-området

Punta Cana
  • Stränder
  • Restauranger & barer
  • Barnvänligt
En riktigt skön semester får du i Punta Cana. Här finns gott om bra hotell med All Inclusive på näst intill ändlösa stränder. Här finns boende för alla, oavsett om du ska resa med barn eller inte.
Bayahibe
  • Stränder
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
Luta dig tillbaka och njut av bekvämt strandliv på en karibisk paradisstrand. På en resa till Bayahibe har du dessutom tillgång till vattensporter och lokal atmosfär i byns centrum.