Se hotell (6)
Playa Dorada ligger på Dominikanska republikens norra kust, längs med vidsträckta och inbjudande sandstränder.
Playa Dorada ligger strax utanför huvudorten Puerto Plata. Hit ska du resa om du längtar efter gyllene, palmkantade stränder där hotellen ligger på rad. Lite längre in träffar du på butiker och en och annan restaurang, och bortom det frodig djungel som klättrar uppför Pico Isabel de Torres sluttningar. Playa Dorada är en av de mest välordnade och bekväma badorterna längs hela nordkusten, och här ligger All Inclusive-hotellen som pärlor längs med stranden, men till skillnad från resmålen nere på sydkusten finns det mer att se bortom stranden och hotellen. Du kan till exempel resa ut på fantastiska utflykter i landets frodiga natur, besöka något av de vattenfall som ligger i närheten, eller kanske resa med lokalbussen in till Puerto Plata. Och när kvällen kommer kan du välja att stanna kvar på hotellet eller att utforska det lokala nattlivet, där bachata, merengue och salsa är viktiga ingredienser.

Karibiens lägsta priser?

Det är många som upptäckt att semesterkassan räcker lite längre här. För även om hotellen har All Inclusive är det ju trevligt att prova på det lokala nöjes- och nattlivet under din resa, och priserna gör att du har råd att prova både det ena och det andra. Färska skaldjur är något av en lokal specialitet, och det är inte svårt att hitta en middag för under hundralappen.

Strandliv i Dominikanska republiken

Stränderna längs Playa Dorada är långa och breda, med finkornig, gyllene sand och gott om plats för både avkoppling och aktiviteter. Skulle solen bli för varm är det bara att ge sig ut och snorkla, paddla kajak eller kanske prova på lite vindsurfing. Här på nordkusten kan du ofta räkna med bra vind och ibland höga vågor under din resa, vilket gör alla former av vattensport extra intressanta.

Barnvänliga Playa Dorada

Ska du resa med barn till Playa Dorada och vill bo på stranden? Du ska du ta en titt på Iberostar Costa Dorada. Här finns ett stort poolområde där alla får plats, och räcker inte det är det bara några steg ner till stranden. Dessutom ingår All Inclusive i priset för din resa, vilket brukar passa bra när man är på resa med familjen.

Upplev Dominikanska republiken

Vill du lämna stranden för en stund kan vi rekommendera en resa till Puerto Plata - en vibrerande dominikansk stad. Här får du uppleva Dominikanska republiken på riktigt, med färggranna sekelskifteshus och stämningsfulla barer. Spelar du golf bör du prova den berömda 18-håls golfbanan i Playa Dorada, designad av Robert Trent Jones i typisk sjuttiotalsstil, med breda fairways och en generös handikappgräns. Missa inte heller linbanan upp till toppen av Pico Isabel de Torres, för att njuta av både utsikten och den frodiga grönskan.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Familjehotell
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive
  • Fina sandstränder
  • Prisvärd mat och dryck

Våra kunder om Playa Dorada

SÖK DIN RESA TILL Playa Dorada