Billiga resor

Vi har gjort det enkelt för dig som vill ha en billig semester, oavsett om du vill resa här och nu eller hitta en billig resa till skollovet – här hittar du resor till riktigt bra priser

Det är såklart alltid billigast att resa när efterfrågan är låg, men med några bra tips kan du ändå hitta en billig resa av hög kvalité för ett lågt pris. Vi har samlat alla våra goda råd och gjort det enkelt för dig att hitta din resa. Prova exempelvis vår budgetuträknare eller lågpriskalender när du ska hitta en billig resa som passar din budget.

Hitta en billig resa för din budget

Få mer för pengarna

Välj tidpunkt, resmål och måltidspaket där budgeten räcker längre

Mer semester för pengarna

Mer familjesemester för pengarna

Barnens fritidsaktiviteter och vardagens kostnader lämnar ofta lite pengar över till semestern. Varför inte boka en billig familjeresa där ni får mer kvalitet och extra barnvänliga hotell för pengarna? Med Ving kan ni alltid hitta en resa där ni inte behöver kompromissa mellan pris och kvalitet.

Få mer semester för pengarna

Få en bättre semester – billigare!

Vill du ha en extra stjärna kvalitet på köpet när du ska på semester? Hos Ving finns alltid något för dig som vill gärna vill göra ett kap när du bokar en resa till värmen. Om du vill slippa långa flygtider och jobbiga tidsskillnader hittar du här enkelt en billig resa som passar din budget.

Få kontroll över semesterbudgeten

All Inclusive

Välj en All Inclusive-semester

Även om det normalt kostar lite mer att boka All Inclusive, sparar du totalt mer när du väljer All Inclusive på hotellet. Du sparar nämligen pengarna du annars spenderar på mat, dryck och annat. Och eftersom du har betalat hela resan hemifrån är det mycket enklare att hålla koll på utgifterna på semestern. Du kan lättare se till att du inte spenderar mer än vad du räknat med, och vara säker på att inga oförutsedda kostnader tillkommer.