Se hotell (16)

Resor till Baska Voda

Baska Voda ligger där Biokovobergen möter Adriatiska havet, med fina stränder, ett bra nöjesliv, och chansen att upptäcka Makarska rivieran.
Baska Voda är så litet att det inte har något egentligt centrum. I stället har man en hamnpromenad, och på andra sidan huvudgatan en rad av lokala butiker, restauranger och caféer där man kan slå sig ner under de skuggande träden och njuta av en eftermiddagsespresso eller kanske några nygrillade sardiner, som ofta blir ett av resans bästa minnen. Vad du än beställer kan du räkna med att det är både fräscht och ofta närproducerat. Här finns också ett par snabbköp där du kan köpa lite vatten eller kanske färsk frukt innan du går vidare ner till stranden för ett dopp i Adriatiska havets varma vatten.

Baska Vodas stränder

Det finns gott om stränder i Baska Voda, både i själva byn och på ömse sidor. De allra flesta är täckta av rundslipad klappersten, som gör att vattnet blir kristallklart, helt perfekt för alla snorklare. Vill du inte bada vid stranden inne i Baska Voda är det bara att följa strandpromenaden norr- eller söderut. Du behöver inte gå långt förrän du hittar en badplats du kan ha alldeles för dig själv.

Bo bra i Baska Voda

En resa med charter till Baska Voda ger dig mycket att välja på; rum eller lägenheter, vid strandpromenaden eller högre upp. De flesta av våra hotell är inte särskilt stora, och ofta familjedrivna, som till exempel Apartments Putnik. Och det verkar som många av våra gäster hittat precis det de sökte; få andra resmål får lika höga betyg för sina hotell här på ving.se, och det beror inte bara på de låga priserna.

Se mer av Kroatien

Baska Voda ligger alldeles intill Adriatiska kustvägen som leder hela vägen ner till Dubrovnik och hela vägen upp till Split. Det är lätt att resa med buss för utflykter på egen hand, men kanske bekvämare att följa med på någon av våra utflykter både längs med kusten och inåt land. Vill du se mer av skärgården kan du följa med utflyktsbåtarna från hamnen i Baska Voda till någon av öarna i den vackra kroatiska skärgården.
Bra att veta
  • Prisvärt boende
  • Mycket nöjda gäster
  • Fina stränder
  • Kristallklart badvatten
  • Prisvärd mat och dryck
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Baska Voda

SÖK DIN RESA TILL Baska Voda

Erbjudanden till Baska Voda