Se hotell (23)
  • Passar för träning

Resor till Hersonissos, Stalis & Malia

I Hersonissos är det full fart under sommarmånaderna men betydligt lugnare under vår och höst. Ving erbjuder flera prisvärda hotell nära centrum.
Ett par mil öster om Heraklion ligger semesterorten Hersonissos. Här har du både vackra stränder, bra restauranger och ett nöjesliv som, under högsäsongen, pågår till fram på småtimmarna. Inne i Hersonissos är allt välordnat och väl samlat. Det finns ett par små badvikar inne i byn, men de finaste stränderna hittar du strax utanför. På strandpromenaden trängs mysiga tavernor med restauranger och caféer, och mittemot har du nöjeslivet. Här ligger diskoteken och barerna som sakta fylls av folk och förväntan när solen sänker sig. Vill du ha ett lugnare avslut på kvällen, ta en promenad upp till någon av de tre små bergsbyarna som ligger strax ovanför Hersonissos. Eller res hit under vår och höst, då det är lugnare och både tempot och ljudnivån är lägre.

Hotell för alla smaker

Ska du resa till Hersonissos kan du välja ett boende som passar dig. Ving erbjuder både rum och lägenheter, på många av våra hotell ingår All Inclusive i priset, och naturligtvis kan du boka ett hotell med spa eller ett vattenland. Strax utanför själva Hersonissos, i byarna Stalis och Malia har vi också flera alternativ för den som vill bo lite billigare under semestern, både med och utan All Inclusive.

Stalis och Malia

Några kilometer utanför Hersonissos ligger byarna Stalis och Malia där ett par av Vings hotell ligger. De två byarna binds ihop av en strandpromenad som kantas av många butiker, restauranger, caféer och barer. Här finns fina, relativt långgrunda sandstränder med solstolar och parasoll att hyra samt strandserveringar. Av de två byarna är Malia störst med ett livligare nattliv, och i byns äldre del hittar du många små, genuint grekiska tavernor. Stalis är lugnare och passar bra för en familjesemester med sin fina, barnvänliga strand. Hersonissos ligger även cirka 30 kilometer från Knossos som är den största arkeologiska fyndorten från grekisk bronsålder.
Bra att veta
  • Hotell med spa
  • Prisvärt boende
  • All Inclusive
  • Mycket nattliv
  • Många restauranger

Våra kunder om Hersonissos, Stalis & Malia

SÖK DIN RESA TILL Hersonissos, Stalis & Malia

Erbjudanden till Hersonissos