Barnvänliga cityhotell
Citadines Tour Eiffel r

Barnvänliga cityhotell

För dig som vill åka på en cityresa med familjen har vi nu samlat alla våra barnvänliga cityhotell på ett ställe. Samtliga är välskötta, prisvärda och erbjuder ett familjevänligt boende för minst två vuxna och två barn. Perfekta förutsättningar för en familjeweekend i en härlig storstad!

Citadines Prestige Holborn-Covent Garden, London

Citadines Holborn-Covent Garden är ett fräscht och trevligt lägenhetshotell med promenadavstånd till musikaldistriktet Soho, British Museum, Covent Garden och China Town.

Citadines South Kensington, London

Centralt beläget lägenhetshotell nära charmiga Kensington och Earls Court. Här bor du i trevliga lägenheter, inte långt från Kensington Palace och Hyde Park.

Tivoli, Köpenhamn

Tivoli är ett temahotell som ger spännande associationer till Danmarks mest kända nöjespark med samma namn. Hotellet är ritat av arkitekten Kim Utzon och är inrett i modern stil. Här bor du mitt i centrum och har promenadavstånd till Tivoli och shoppinggatan Ströget.

Luxury Suites, Madrid

Luxury Suites är ett boutiquehotell i en läcker sekelskiftesbyggnad. Här bor du centralt nära den grönskande Parque del Retiro och Madrids berömda konstmuseer Prado och Reina Sofia.

Accademia, Rom

Accademia är ett trivsamt och omtyckt hotell i en charmig byggnad från 1700-talet. Här bor du perfekt med Fontana di Trevi runt hörnet, och med bekvämt gångavstånd till flera av Roms kända shoppinggator som Via del Corso och Via dei Condotti.

Rome Garden, Rom

Charmiga Rome Garden ligger i en 1800-talsbyggnad som 2011 byggdes om till ett hotell. Här har du ett bra utgångsläge för att utforska Rom. Några minuters promenad bort finns Via Veneto där du hittar caféer och butiker.

Trevi, Rom

Trevi är ett nyrenoverat, litet och trevligt hotell i hjärtat av Rom, intill Fontana di Trevi. Här kan du njuta av din frukost på hotellets takterrass, som ligger i huvudbyggnaden.

Citadines Berlin Kurfürstendamm, Berlin

Citadines Berlin Kurfürstendamm är ett fräscht lägenhetshotell som ligger strax bakom paradgatan Kurfürstendamm i Charlottenburg. Nära hotellet ligger tunnelbanan, som snabbt tar tar dig till stadsdelen "Mitte" där du hittar flera av de stora sevärdheterna.

H10 Berlin Kudamm, Berlin

H10 Berlin Kudamm består av två byggnader och ligger alldeles intill den stora shoppinggatan Kurfürstendamm och på gångavstånd till både Kaiser Wilhelms minneskyrka och Berlins djurpark.

Clarion Suites, Lissabon

Familjevänligt lägenhetshotell i centrala Lissabon. Clarion Suites har en trevlig trädgård med en pool. Här bor du i bekväma lägenheter, några minuter från den botaniska trädgården Ajuda, Lissabons katedral och slottet Sao Jorge.

Turim Lisboa Hotel, Lissabon

Turim Lisboa Hotel ligger i centrala Lissabon, nära den vackra parken Eduardo VII. I hotellets restaurang kan du prova på traditionella portugisiska rätter eller välja från en mer internationell meny.

Citadines Tour Eiffel, Paris

I charmiga Grenelle ligger Citadines Tour Eiffel, med marknader, caféer och traditionella brasserier strax utanför dörren. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill uppleva Paris och dess sevärdheter.

Citadines Saint Germain des Prés, Paris

Fräscht lägenhetshotell i latinkvarteren, precis vid floden Seine och den berömda bron Pont Neuf. Från hotellet tar du dig enkelt till Louvren och Opera-området.

Citadines Maine Montparnasse, Paris

Trevligt lägenhetshotell med perfekt läge i Quater Latin, nära restauranger, shopping, teatrar och biografer. Hotellet har en fin liten innergård och vill du upptäcka Paris nattliv finns det gott om barer och klubbar i närområdet.