• barnvänligt

Sunwing Makrigialos Beach

 • Lägenheter med poolaccess
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år äter gratis
Se tillgängliga rum
skip links

Nyrenoverat vid en av Kretas finaste stränder

Sunwing Makrigialos Beach är skapat för att din familj ska vara tillsammans. Här finns allt från lägenheter med poolaccess och fantastisk utsikt över havet till en av Kretas absolut finaste stränder runt knuten och vällagade, grekiska specialiteter i Iakovo's Kitchen. Det finns helt enkelt gott om anledningar till att våra gäster väljer att tillbringa sin semester på Sunwing Makrigialos Beach.

NYHET! Inför sommaren 2024 har vi fräschat upp vår Teen Lounge, Lollo och Bernie har fått ett alldeles nytt klubbhus och både gym och fitnesstudio har fått sig en rejäl ansiktslyftning.

Hotellfakta

 • Pool
  2 st
 • Barnpool
  Ja
 • Restaurang
  2 st
 • Bar
  2 st
 • Hiss
  Ja, delvis
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  1,5 km
 • Närmaste strand/bad
  0-100 m
 • Vattenrutschbana
  Ja
På stranden kan hela familjen njuta av sköna semesterdagar
På bufférestaurangens härliga terrass njuter du av både god mat och vacker utsikt
Trerumslägenhet Royal Pool Suite, stor terrass med havsutsikt och direkt access till privat, delad pool. Två sovrum, Afrodite
Kom till solen i Grekland och häng med Lollo & Bernie
Sunwing
Sunwing Family Resorts är våra absolut bästa familjehotell. Poolerna är barnvänliga, lägenheterna rymliga och Lollo & Bernie finns på plats för att roa barnen. För de vuxna finns träningsmöjligheter och spa.
 • Lägenheter med poolaccess
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år äter gratis
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Travelife-certifierat hotell
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunwing Makrigialos Beach ligger precis vid en av Kretas finaste stränder och har länge varit ett av våra mest populära Sunwing Family Resorts. Nu har
hotellet dessutom blivit ännu bättre. Inför sommaren 2024 har vi fräschat upp vår Teen Lounge, Lollo & Bernie har fått ett alldeles nytt klubbhus och både gym och fitnesstudio har fått sig en
rejäl ansiktslyftning.
Sunwing Makrigialos Beach är skapat för att din familj ska vara tillsammans och njuta av lugn och ro. Här bor du i vackra omgivningar på en sluttning ner mot havet, en bit utanför Makrigialos, på den sydöstra delen av ön.
På Sunwing Makrigialos Beach finns allt från Happy Baby-lägenheter, för dig som reser med små barn, till Big Family om ni är många i sällskapet. På Sunwing Makrigialos Beach finns ett boendealternativ för alla. Du har nära till hotellets utbud var du än bor. Våra pooler har perfekta teman för liten och stor, för busig och lugn. Babypoolen har förstås solskydd och vill du röra på dig så rekommenderas vår Vattengymnastik. Vill du bege dig utanför resorten ligger byn Makrigialos på promenadavstånd en bit bort. Här finns mysiga restauranger och barer alldeles vid stranden. Det finns också en del affärer att shoppa i.
Internet
WiFi Internet ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunwing
På hotellets informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunwing, tillsammans med annan användbar information.
Vår service
Vår personal finns på hotellet redo att se till att du får en lyckad semester. Som gäst på våra Sunwing Family Resorts har du tillgång till vår service i Help Desk dygnet runt. Här kan du boka utflykter och hyrbil samt få tips och råd om allt från hotellets utbud till var du finner den bästa shoppingen och finaste stränderna. Självklart försöker vi också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp så du får en skön och avkopplande semester.
Sunwing i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Sunwing Makrigialos Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.
Rökfritt
Sunwing Makrigialos Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.
Kontantfritt hotell
Hotellet är kontantfritt, vid incheckningen får du ett kort som du smidigt använder i restaurangerna, Mini Market och i glasskiosken. Allt du köper sätts upp på din nota som du sedan betalar vid utcheckningen.
Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Det finns inga lägenheter som är anpassade för rörelsehindrade personer.
Stora nivåskillnader med trappor inom resorten.
Säsong
Hotellet har öppet april-oktober. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.
På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.
Bröllop på Sunwing Family Resorts
Funderar ni på att gifta er utomlands? Ett bröllop på vårt familjeparadis Sunwing Family Resorts är det självklara valet när ni har barnen med på bröllopsresan. Skicka ett mail till oss, på engelska, så berättar vi mer: makrigialos@sunwing.net
Övrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. Bankomat finns på hotellet. Tvättomat mot avgift.
Byggnadsår samt renoveringar: Läs mer under Boende - hotellbyggnader
118 lägenheter. Hiss: I vissa delar av Apollon.
Luftkonditionering: Ja.
Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.
Vill du veta mer om respektive byggnad och när lägenhetstypen byggdes samt renoverades kan du läsa mer under Boende-Hotellbyggnader.
Hotellmanager
Nikos Tsabanakis

Skatter & avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Under perioden november-februari är skatten ungefär hälften av beloppen ovan inom respektive klassificering.

Hotellets officiella rating är 4.

Boende

På en utav Kretas härligaste stränder ligger Sunwing Makrigialos Beach som med sina tre byggnader bildar ett mysigt familjeparadis med allt en familj kan tänkas behöva. Här kan du och din familj njuta av en lugn och avkopplande semester vid Medelhavet.

NYHET! Nu kan du streama dina favoritprogram även på semestern på rummet.

Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Afrodite? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Apollon? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Pallas Athina? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Bokar du Ving Solo/Lilla familjen bokar du en specifik byggnad och låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. När du bokar Sunwing Joker låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. Du får alltid en rumstyp som ingår i vårt ordinarie utbud och får först veta vilken rumstyp det blir vid ankomst till hotellet. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern när du bokat Sunwing Joker. Städning och poolhanddukar ingår.

Small Family

Passar perfekt för den lilla familjen.

Apollon
Apollon

Family

Vårt mest populära boende.

Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Pallas Athina
Pallas Athina

Happy Baby

Lägenheter för dig som reser med riktigt små barn.

Pallas Athina

Lollo & Bernie Suite

Lekfullt designade sviter.

Apollon

Royal Family Suite

Ett boende med hög komfort, bra läge och praktiska detaljer.

Afrodite
Apollon
Apollon
Afrodite
Afrodite

Royal Pool Suite

Hoppa direkt ner i poolen från din terrass! Lägenheter med extra hög komfort.

Afrodite
Afrodite
Afrodite
Afrodite

Sunwing Makrigialos Beach består av tre byggnader. Apollon är hjärtat på resorten och Afrodite och Pallas Athina ligger nära havet. Stora nivåskillnader med trappor inom resorten.

Afrodite

Afrodite vilar på en höjd mellan de två stränderna.
3 våningar. 33 lägenheter. Byggt 1985. Renoverat 2013 respektive 2016.

Apollon

Apollon är huvudbyggnaden med poolområde, restaurang, bar, scen och Help Desk.
6 våningar. 55 lägenheter. Byggt 1984. Renoverat 2011.

Pallas Athina

Pallas Athina ligger på en kulle, härifrån har du vacker utsikt över havet.
2 våningar. 30 lägenheter. Byggt 1984. Happy Baby-lägenheterna renoverades 2013. Family-lägenheterna renoverades 2015.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Spa

Barn och ungdom

Underhållning

Läge och transfer