Hotell (54)

Resor till Tjeckien

Bokar du en resa till Tjeckien med Ving kan du njuta av huvudstadens Prags sevärdheter, historiska kvarter och sjudande nattliv.
Välkommen till kontrasternas land -på en resa till Tjeckien kan du få uppleva såväl små byar på bortglömd landsbygd som ett levande nöjesliv i landets huvudstad. I Tjeckien finns allt från natursköna miljöer och imponerande slott till urbana köpcentrum och stora loppmarknader där du kan frossa i billig shopping.

Vings resor till Tjeckien

Med Ving kan du resa till Tjeckien året om och på den dag som passar dig bäst. Tack vare Vings flexibla reslängder kan du vara borta så länge som du själv önskar. Välj en weekendresa eller att stanna en vecka, valet är helt och hållet ditt. Ving erbjuder en lång rad hotell i Tjeckiens vackra huvudstad, de flesta med promenadavstånd till stadens centrala sevärdheter.

Tjeckiens huvudstad

Prag är som ett enda stort museum, fyllt av vackra byggnader, moderna mästerverk, historiska museer och inrökta jazzhak. Här har tiden inte stannat - den har bara inte lika bråttom som i resten av världen. Här finns kvarter som verkar tro att de står i 20-talets Paris. Här skummar ölet som kallas Böhmens flytande guld, och som bryggs på vatten från källor som ingått i receptet i många hundra år.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Tjeckien

Resor till Tjeckien

Fler resmål i Tjeckien
Prag
Tjeckiens huvudstad Prag är ett av Vings mest prisvärda cityresmål. Här finns massor att se och uppleva och när du reser med Ving bor du centralt.

Mer om Prag

Kvinna promenerar på en grusväg

En långhelg i Prag

Följ med vår resexpert Kaci under en långhelg i Prag och ta del av hennes tips på restauranger, sevärdheter, muséer och en vingård nästan mitt i stan!

Upptäck Prag

På upptäcktsfärd i Prag

Häng med Anna när hon upptäcker Prag och tipsar om museer, restauranger, cocktailbarer och sevärdheter i denna tjeckiska pärla.

Annas bästa tips i Prag