• passar vuxna

Sunprime Kamala Beach

 • Åldersgräns 16 år
 • Ligger på stranden
 • Ligger nära centrum
fr.28.090:-
Se tillgängliga rum
skip links

Direkt på stranden

Sunprime Kamala Beach ligger direkt på stranden och passar perfekt för dig som vill ha en avkopplande semester fylld med sol, bad, träning och god mat. Här får du en bekväm tillvaro med flera pooler, varav en precis vid stranden. Hotellets restaurang ligger också vid stranden, med en fantastisk utsikt över havet.

NYHET! Stora delar av hotellet har redan fått en uppfräschning i en ljus och modern stil. Nu har hotellet genomgått ytterligare renoveringar. Receptionsområdet, bufférestaurangen och alla rum i Pool Wing har förnyats. Rummen har målats om och fått nya textilier samt ny belysning.

Hotellfakta

 • Pool
  4 st
 • Barnpool
  Nej
 • Restaurang
  2 st
 • Bar
  2 st
 • Hiss
  Ja
 • Luftkonditionering i alla rum
  Ja
 • Närmaste centrum
  500 m
 • Närmaste strand/bad
  250 m
Kamala Beach är cirka 2 km lång och passar utmärkt för en promenad.
Classic Suite 1 rum, terrass mot poolområdet
På Sunprime Kamala Beach kan du välja mellan gruppträningspass eller att träna på egen hand i vårt nybyggda gym.
Sunprime
På våra egna Sunprime Hotels har vi skapat en avslappnad atmosfär för vuxna gäster som reser utan barn.
 • Åldersgräns 16 år
 • Ligger på stranden
 • Ligger nära centrum
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Frukost ingår
 • Gym och SATS-klasser
 • Rofyllda pooler
 • Travelife-certifierat hotell
 • Direkttransfer när du flyger med Sunclass Airlines
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Kamala Beach ligger på ett av svenskarnas favoritresmål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger direkt på stranden och passar perfekt för dig
som vill ha en avkopplande semester fylld med sol, bad, träning och god mat. Missa inte heller att njuta av en thaimassage eller annan behandling när du är här.
Nyhet! Nu är Sunprime Kamala
Beach ännu bättre! Stora delar av hotellet har redan fräschats upp i en ljus och modern stil. Rummen, restaurangen och baren i delen närmast stranden, Beach Wing, har fått ett ordentligt lyft. Nu har hotellet fått ytterligare en uppfräschning. Receptionsområdet och bufférestaurangen samt alla rum i den del som heter Pool Wing har fräschats upp. Rummen har målats om och fått nya textilier, ny belysning, ny väggdekor och nytt soffbord. Dessutom har rummen i byggnad 5 och 6 fått dusch istället för badkar.
Sunprime Kamala Beach består av sju byggnader som ligger direkt vid stranden eller ett stenkast därifrån. På hotellområdet finns en trädgård med fyra sköna pooler. I hotellets restauranger serveras en härlig frukostbuffé som ingår i priset. Till lunch och middag kan du välja mellan thailändska och internationella rätter. Vill du ha en extra bekväm semester kan du förboka Sunprime Inclusive, vilket innebär att du får frukost alla dagar och middag fem av sju dagar. Läs mer under Sunprime Restaurant.
Restaurant by the Sea ligger vid stranden och är att betrakta som ditt vardagsrum under semestern. Här samlas både hotellets gäster och andra som bor runtomkring, för att koppla av med god mat och underhållning medan solen går ner över havet. Vill du träna kan du besöka vårt gym eller delta i gruppträning med SATS-utbildade instruktörer (gäller inte sommarsäsongen).
Internet
Gratis WiFi ingår på hela hotellet. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MySunprime
På hotellets informationssajt MySunprime hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunprime, tillsammans med annan användbar information.
Service dygnet runt
Vingvärdarna finns på resmålet redo att se till att du får en lyckad semester. Du kan följa med på spännande utflykter och få tips om de finaste stränderna, den bästa shoppingen och deras egna restaurangfavoriter. Självklart försöker de också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp om både hotellet och resmålet. Under din resa kan du kontakta Vingvärdarna dygnet runt på telefon samt på sms och e-post kl. 08.00-20.00.
Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med receptionen om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva läkarhjälp då doktorn inte befinner sig på Sunprime, kontakta receptionen så kallar de på läkaren.
Rökfritt
Sunprime Kamala Beach kommer att vara ett rökfritt hotell från den 1 oktober 2023. Det kommer att finnas anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även rummen, balkongerna och e-cigaretter.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Det finns inga rum eller sviter anpassade för rörelsehindrade personer.
Säsong
Sommarsäsongen (1/4 – 31/10) är lågsäsong i Thailand. Gym och restauranger är igång som vanligt, men det finns inga instruktörsledda gruppträningspass.
Under sommarhalvåret förekommer tidvis undervattenströmmar och vågor, badförbud kan förekomma.
På hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.
Sunprime Kamala Beach har en internationell atmosfär med gäster från både Skandinavien och övriga världen.
Bröllop på Sunprime Hotels
Funderar ni på att gifta er utomlands? Planerar ni dessutom ett barnfritt bröllop är Sunprime Kamala Beach det självklara valet för er. Här kan ni få ett oförglömligt bröllop med nära och kära. För mer information, skicka ett mail till oss på engelska till: info@kamalabeach.com
Övrigt
Receptionen: 24-timmarsservice. Rumsservice.
Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. Bankomat finns vid hotellet. Tvätt- och läkarservice mot avgift.
Byggt: 1999. Tillbyggt 2009 (Pool Wing). Delvis renoverat 2005 och uppfräschat 2020 (Beach Wing). Pool Wing uppfräschat 2023.
419 rum och sviter. Våningar: 3/5. Hiss: I receptionsbyggnaden (byggnad 7) samt delvis i byggnad 1, 2, 3 och 6.
Luftkonditionering: Ja.
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets officiella rating är 4.

Boende

Sunprime Kamala Beach består av flera byggnader och har fyra pooler. Välj att bo i sviter med utsikt mot poolområdet, trädgården eller omgivningarna. Hotellet ligger direkt på stranden och passar perfekt för dig som vill ha en avkopplande semester fylld med sol, bad, träning och fantastisk mat.

Nyhet! Nu är Sunprime Kamala Beach ännu bättre! Stora delar av hotellet har redan fräschats upp i en ljus och modern stil. Rummen, restaurangen och baren i delen närmast stranden, Beach Wing, har fått ett ordentligt lyft. Nu har hotellet fått ytterligare en uppfräschning. Receptionsområdet och bufférestaurangen samt alla rum i den del som heter Pool Wing har fräschats upp. Rummen har målats om och fått nya textilier, ny belysning, ny väggdekor och nytt soffbord. Dessutom har rummen i byggnad 5 och 6 fått dusch istället för badkar.

Vill du veta var sviten ligger? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Classic Suite

Enrumssviter för två personer.

Mat och dryck

Pool och strand

Träning och aktiviteter

Läge och transfer