Se hotell (3)

Resor till Rayong Beach

När thailändarna får bestämma väljer de ofta en resa till Rayong Beach. Här väntar vackra stränder, charmiga hotell och en skön avkopplande atmosfär.
Bara tre timmars resa med buss från Bangkok ligger Rayongkusten, thailändarnas eget semesterparadis. Det här är det "äkta" Thailand och passar dig som vill uppleva lokalt, thailändskt vardagsliv under din resa och samtidigt ha en avkopplande semester. Prisnivån är låg, lägre än på många andra thailändska semesterorter.

Runt Rayong

Tycker du om att ta semesterdagen i din egen takt och gärna resa runt en smula på egen hand har du kommit rätt. Provinsen Chantaburi och dess huvudstad har mycket att bjuda på. Chantaburi är också namnet på en stad i närheten, lika känd för sin ädelstensmarknad som för sin vackra katedral. På vägen hit eller härifrån kan du passa på att besöka någon av de fruktodlingar som också gjort provinsen känd. På ungefär samma avstånd ligger Pattaya, en av kustens mer kända, och ökända, resmål.

Strandnära hotell

Bokar du din resa till Rayong Beach med Ving kan du välja mellan flera hotell. Gemensamt för dem är att de ligger direkt på stranden i lugna omgivningar. Hit ska du resa för att leva nära naturen och semestra i lugn och ro. Vill du göra en utflykt finns mycket att se och göra i omgivningarna. Hyr en egen båt och utforska öarna utanför kusten, snorkla i korallreven eller ta en taxi till någon av de närliggande nationalparkerna.

Kombinera med Koh Samet eller Bangkok

Varför inte passa på att uppleva flera resmål under semestern? När du bokar din resa till Rayong Beach med Ving kan du skräddarsy resan precis som du själv önskar. Du kan exempelvis tillbringa en vecka i Rayong Beach och en vecka på Koh Samet. Trots att det inte är mycket mer än en båttur mellan Koh Samet och Rayong kommer du att känna att du har fått två semestrar i en. Du kan också inleda din resa med ett par händelserika dagar i Bangkok, bland marknader, tempel och härligt intensivt asiatiskt folkliv. Efter det blir det ännu skönare att sträcka ut sig i sanden och njuta av solen medan du makligt sorterar intrycken från din thailändska semester. Med Ving kan du resa till Rayong Beach året runt, sommar såväl som vinter.
Bra att veta
  • Hotell direkt på stranden
  • Fina sandstränder
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Rayong Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Rayong Beach