Se hotell (13)

Resor till Koh Chang

Passa på att resa till Koh Chang innan alla andra gör det, välkommen till en kuperad och grön ö med vackra stränder och bra dykning.
Koh Chang är en stor nationalpark där 75 procent av öns yta är naturskyddad. Här kan du njuta av härlig grönska och kritvita sandstränder där du slipper att trängas. Koh Chang är fortfarande en relativt oexploaterad och orörd ö, även om det på senare år byggts en hel del hotell. Här kan du verkligen njuta av lugnet och ha en avkopplande semester eftersom den stora turistströmmen inte hittat hit – ännu. Du kan resa till Koh Chang året runt, men den bästa tiden är från november till april.

Aktiviteter på Koh Chang

Söder om Koh Chang ligger flera små öar som är utmärkta för dykning och snorkling. På Koh Chang kan du också aktivera dig med djuphavsfiske, båtturer, kajakpaddling och vandringar. Det finns flera arrangörer som erbjuder äventyr i olika former. Se till att du får en guide som pratar bra engelska så kommer utflykten inte bara att bli rolig och spännande utan också lärorik.

Bo bra på Koh Chang

När du bokar din resa till Koh Chang med Ving finns det flera fina och omtyckta hotell att välja mellan, och ingen ligger långt från stranden. Ska du resa utan barn är hotellet The Dewa Koh Chang ett bra alternativ. På hotellet finns ett läckert poolområde, ett inbjudande spa och eb restaurang med välkomponerad rätter att välja mellan.

Vings resor till Koh Chang

Ving har resor till Koh Chang året runt. Du flyger reguljärt, så du kan själv välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Ändå får du hela resan i ett paket; bekvämt, tryggt och enkelt.
Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • Bra dykning
  • Fina stränder
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Koh Chang

SÖK DIN RESA TILL Koh Chang