Se hotell (6)
På en resa till Cha-Am njuter du av sol, bad och av lugnet, Ving erbjuder bra hotell och spännande kombinationsmöjligheter.
Cha-Am ligger bara ca tre timmars resa med buss söder om Bangkok, just där Thailand smalnar av på väg ner mot Malaysia. Orten är ett utpräglat sol- och badresmål, och när du bokar din resa till Cha-am med Ving kan du välja mellan flera trevliga hotell. Hit reser du inte för folkliv, shopping eller barer, utan för att njuta av lugnet, strandlivet och en skönt avslappnad atmosfär. Här bor du i natursköna omgivningar, och livet rör sig mest runt hotellet, poolen och stranden.

Familjevänligt boende

I Cha-Am har alla Vings hotell pool och nära till stranden -perfekt för en skön solsemester. Ska du resa med barn är Springfield Sea ett passande alternativ. Hotellet har rymliga rum, poolområde med barnpool och ligger nära den långgrunda sandstranden i Cha-Am.

Vings resor till Cha-Am

Varför inte kombinera två eller flera resmål under en och samma semester? Bokar du din resa till Cha-Am med Ving kan du till exempel börja med ett par dagar i Bangkok och sedan fortsätta mot stränderna i Cha-Am. Du kan också dela din resa i två lika delar, med en vecka i Hua Hin och en vecka i Cha-Am. När du bokar din resa med Ving väljer du själv vilken dag du vill resa, samt hur lång din vistelse ska vara. Ving erbjuder resor till Cha-Am året runt, både på sommaren och på vintern.

Besök grannstaden Hua Hin

Cha-Am är lugnare och betydligt mindre än Hua Hin. Däremot är orten inte lika samlad, utan sträcker sig flera kilometer längs stranden. Under din resa till Cha-Am lär du dig dock snabbt att skilja på själva Cha-Am och Cha-Am Beach som sträcker sig långt ut från centrum. Den charmiga, typiskt thailändska lilla staden Hua Hin ligger några mil söder om Cha-Am. Staden är livfull och här ligger fiskrestaurangerna på rad och liksom överallt i Thailand kan du äta både gott och billigt. Kan du slita dig från stranden i Cha-Am är Hua Hin ett givet utflyktsmål.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Strandnära hotell
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Cha-Am

SÖK DIN RESA TILL Cha-Am