Hotell (134)

Resor till Storbritannien

Boka en resa till Storbritannien och njut av fotboll, afternoon tea, Formel 1 och shopping i London, bland mycket annat.
Det finns så mycket att se och göra under en resa till Storbritannien. Här finns alla Londons attraktioner, här finns små byar där tiden verkar ha stått stilla, här finns fotbollsarenor som är kända över hela världen och här finns en restaurang- och nöjesscen som är både livaktig och uppkäftig.

London

London är alltid spännande. Det spelar ingen roll om du bara är här ett par dagar eller en vecka, du kommer att hitta mer att se och uppleva än du hinner med. Det är därför de flesta inte nöjer sig med en resa till London, utan kommer tillbaka gång efter gång, för att shoppa, festa, gå på teater och mycket mer. Hos Ving kan du välja bland över hundra hotell, från två till fem vågor, i Londons centrala delar.

Edinburgh och Glasgow

Men Storbritannien är ju inte bara England, det är ju också Skottland. Med Ving kan du boka en resa till två av Skottlands största städer; Glasgow och Edinburgh. Här väntar ett rikt kulturliv, mysiga pubar, bra shopping och kanske en utflykt i de skotska bergen, där både luften och whiskyn sägs vara världens bästa.

British Grand Prix

Silverstone har stått värd för Formel 1 ända sedan starten på femtiotalet, och idag får väl British Grand Prix sägas vara ett av de klassiska loppen i Formel 1-cirkusen. Med Ving kan du boka ett komplett paket, med flyg, hotell, biljett till både lördagens och söndagens lopp, samt transfer. Enkelt, bekvämt och fruktansvärt spännande.

Premier League

Fotboll är ju Storbritanniens nationalsport, och en match i Premier League är en mycket speciell upplevelse. Hos Ving kan du boka en fotbollsresa till matcher med de allra största lagen i England: Manchester United, Liverpool, Tottenham och många fler.

Vings Storbritannien

När du bokar en resa till Storbritannien med Ving flyger du med reguljärflyg, så du bestämmer själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Dessutom kan du boka allt i ett paket, flyg, hotell, hyrbil eller kanske biljetter till någon musikal eller teaterföreställning. Då får du hela din resa, i ett paket, garanterat av Ving.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Storbritannien

Resor till Storbritannien

Fler resmål i Storbritannien
Edinburgh
Med Ving kan du resa när du vill och vara borta så länge du vill. Välj bland över tjugo hotell i Edinburgh.
Glasgow
Glasgow är en stad inte många känner till. Packa ner upptäckarglädjen och kom hit. Med Ving kan du skräddarsy din resa.
London
Hos Ving bokar du hela resan: flyg, hotell, teater, fotbollsmatch eller kanske en konsert. Du kan till och med boka buss-, och T-banekort. Allt i ett paket.

Mer om Storbritannien

London

Marikas 10 favoriter i London

Vår reseexpert Marika besöker London flera gånger per år och hittar alltid något nytt att upptäcka. Här tipsar hon om 10 saker att uppleva oavsett om du besöker staden för första eller 100:e gången.

Slottet i Edinburgh

Whiskey, fotboll och Haggis i Edinburgh

Edinburgh är fullt av upplevelser för alla smaker, vår reseexpert Sara åkte dit på en weekend och tipsar om sina favoriter.

Upplev Premier Leauge live

Upplev Premier League live

Boka en fotbollsresa och se ditt favoritlag i Premier League. Upplev fotbollsmagin live och dela upplevelsen med alla andra fans. Köp matchbiljetter till Premier League och hotell, med eller utan flygresan hos oss.

Upplev Formel 1 i England

Upplev ett klassiskt Formel-1 lopp på en resa till England och British Grand Prix. Boka en resa med Ving och upplev både racing och London under en och samma resa.

Så dricksar du

Så dricksar du i London

Städare: Ca 1 pund per natt.
Piccolon: 2 pund per bagage.
Servitören: Om det inte redan är inkluderat i notan i form av serviceskatt ger man ca 10 procent. Alla anställda inom servicenäringen är sedan 2016 garanterade en lön på minst 7,20 pund per timme.
Taxichauffören: 10 procent.
Frisören: Ingenting eller max 1 pund.
Kommentar: I storstäderna är man mer försiktig med att ge dricks och på pubarna är det ovanligt att dricksa även om det naturligtvis är välkommet.