Oxford Street i London

Smidigt, enkelt och bekvämt

Flygresor till London
Bagage ingår!

Flyg till London med Ving!

Att utforska pulserande London har aldrig varit enklare! Med ett brett utbud av flygavgångar från olika flygplatser i Sverige, inklusive Köpenhamn Kastrup, är resan till den brittiska huvudstaden såväl bekväm som spännande. När du bokar flygbiljetter till London hos Ving ingår alltid bagage i biljettpriset vilket gör din resa ännu mer bekymmersfri.

Flyg snabbt till London från hela Skandinavien

Oavsett om du bokar din flygresa till London hos oss från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Köpenhamn Kastrup eller Malmö Airport, erbjuder vi regelbundna avgångar till några av Londons mest populära flygplatser Heathrow och Gatwick. Flera flygbolag, som SAS, British Airways, och Norwegian, ger dig möjlighet att hitta det perfekta flyget för din resa till London.

Oavsett om du letar efter spänning, kultur eller nya upplevelser har London något för alla. Boka ditt flyg till London idag och upplev staden som aldrig förr!

Vanliga frågor vi får om flygresor till London

Hur lång tid tar det att flyga till London från Stockholm/Göteborg/Malmö/Köpenhamn?

Från Stockholm: Cirka 2 timmar
Från Göteborg: Cirka 2 timmar och 15 minuter
Från Malmö: Cirka 2 timmar och 5 minuter
Från Köpenhamn: Cirka 1 timme och 55 minuter

Vad kostar det att åka från Heathrow/Gatwick in till London?

Kostnaderna varierar, men för tåg kan det vara runt £15-30 och för taxi eller flygbussar runt £40-80 beroende på tidpunkt och transportalternativ.

Vilket sätt är smidigast att ta sig från Heathrow/Gatwick till London?

Från Heathrow är Heathrow Express-tåget ofta snabbt och bekvämt. Från Gatwick finns Gatwick Express-tåget som är liknande. Taxi eller flygbussar är också bekväma alternativ.

Var i London hamnar jag om jag flyger till/från Heathrow/Gatwick?

Heathrow ligger i västra London, och Gatwick ligger söder om centrala London.

Måste jag ha pass för att flyga till London som svensk medborgare?

Ja, som svensk medborgare måste du ha ett giltigt pass för att flyga till London. Ett nationellt ID-kort är inte tillräckligt för resor utanför EU, och Storbritannien är inte längre en medlemsstat i EU.

Vilka regler gäller för att flyga till London som svensk medborgare?

Reglerna för att flyga till London som svensk medborgare kan variera över tiden och påverkas av olika faktorer, såsom hälsorelaterade restriktioner eller ändringar i inresepolitiken. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste reseråden och eventuella krav från myndigheterna. Du kan kolla med flygbolaget, den svenska regeringen och de brittiska myndigheterna för de senaste uppdateringarna före din resa.

Vilket flygbolag flyger oftast till London från Sverige?

Det varierar över tid, men vanliga flygbolag inkluderar SAS, British Airways, Norwegian och Ryanair.

Hur hittar jag billiga flyg till London?

Priserna varierar, men att vara flexibel med datum och boka i förväg kan hjälpa. Jämför olika flygbolag och bokningssidor för att hitta det bästa erbjudandet.

Vilka flygbolag flyger direkt till London?

Direkta flyg till London kan erbjudas av flygbolag som SAS, British Airways, Norwegian och Ryanair, beroende på avreseorten.

Kan man resa med charter till London?

Det går inte att resa med klassisk charter till London, däremot erbjuder vi färdiga paket med flyg och hotell. Den stora skillnaden är egentligen att vi inte har vår egen personal på plats men när du bokar en paketresa är du fortfarande skyddad av paketreselagen, precis som om du hade rest med charter.

Flyg med Ving till Heathrow eller Gatwick

När du bokar din flygbiljett inklusive bagage till London med oss kan du välja om du vill flyga till Heathrow eller Gatwick.

London Eye

Heathrow – porten till London

Landar du på Heathrow? Du har just anlänt till Europas största och mest internationella flygplats. Med smidig anslutning till Londons centrum via Heathrow Express är du inne i stadens hjärta på cirka 15 minuter. Utforska ikoniska landmärken som Big Ben och Buckingham Palace eller strosa längs shoppinggatorna i Oxford Street.

Theatre District i London

Gatwick – smidigt och tillgängligt

Gatwick välkomnar dig till Londons sydliga delar och erbjuder ett brett utbud av transporter till stadens centrum. Hoppa på Gatwick Express för en snabb resa till Victoria Station eller välj mellan de många buss- och tågalternativen för att nå olika stadsdelar. Bokar du din flygresa till London ger Gatwick ger dig snabb och smidig tillgång till Londons pulserande nattliv och kulturella sevärdheter.

Pojke kikar ut över Themsen och Big Ben i London

Hitta den perfekta stadsdelen i London

Var i London ska man bo? Här har vi samlat en guide över utvalda stadsdelar i London, så att just du får bo i den stadsdelen som passar dig bäst.