Hotell (191)

Resor till Storbritannien

Boka en resa till Storbritannien och njut av fotboll, afternoon tea, Formel 1 och shopping i London, bland mycket annat.

Det finns så mycket att se och göra under en resa till Storbritannien. Här finns alla Londons attraktioner, här finns små byar där tiden verkar ha stått stilla, här finns fotbollsarenor som är kända över hela världen och här finns en restaurang- och nöjesscen som är både livaktig och uppkäftig.

London

London är alltid spännande. Det spelar ingen roll om du bara är här ett par dagar eller en vecka, du kommer att hitta mer att se och uppleva än du hinner med. Det är därför de flesta inte nöjer sig med en resa till London, utan kommer tillbaka gång efter gång, för att shoppa, festa, gå på teater och mycket mer. Hos Ving kan du välja bland över hundra hotell, från två till fem vingar, i Londons centrala delar.

Edinburgh och Glasgow

Men Storbritannien är ju inte bara England, det är ju också Skottland. Med Ving kan du boka en resa till två av Skottlands största städer; Glasgow och Edinburgh. Här väntar ett rikt kulturliv, mysiga pubar, bra shopping och kanske en utflykt i de skotska bergen, där både luften och whiskyn sägs vara världens bästa.

British Grand Prix

Silverstone har stått värd för Formel 1 ända sedan starten på femtiotalet, och idag får väl British Grand Prix sägas vara ett av de klassiska loppen i Formel 1-cirkusen. Med Ving kan du boka ett komplett paket, med flyg, hotell, biljett till både lördagens och söndagens lopp, samt transfer. Enkelt, bekvämt och fruktansvärt spännande.

Premier League

Fotboll är ju Storbritanniens nationalsport, och en match i Premier League är en mycket speciell upplevelse. Hos Ving kan du boka en fotbollsresa till matcher med de allra största lagen i England: Manchester United, Liverpool, Tottenham och många fler.

Vings Storbritannien

När du bokar en resa till Storbritannien med Ving flyger du med reguljärflyg, så du bestämmer själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Dessutom kan du boka allt i ett paket, flyg, hotell, hyrbil eller kanske biljetter till någon musikal eller teaterföreställning. Då får du hela din resa, i ett paket, garanterat av Ving.

Hitta ditt hotell
Väder
När är det bäst väder i Storbritannien?
I Storbritannien har Ving resmålen London, Edinburgh och Glasgow. Londons klimat präglas av närheten till havet, vilket medför hög luftfuktighet och relativt liten temperaturskillnad mellan årstiderna. Staden lämpar sig därför för ett besök året runt, även om det är varmast från maj till september med ca 17-22 grader dagtid. Dessa månader är det också som ljusast och torrast. Glasgow och Edinburgh ligger längre norrut och är svalare under sin varmaste period mellan juni och september, ca 16-19 grader om dagarna. Maj, juni och juli är de torraste månaderna här, även om regn förekommer året runt. Gemensamt för de tre resmålen är vintertemperaturen som ligger mellan 5 och 10 grader mellan december och mars. Även oktober och november håller ungefär samma temperatur städerna emellan, ca 9-15 grader. På våren blir temperaturskillnaden tydligare igen, med ca 13-17 grader i London i april-maj, att jämföra med 12-15 grader i Glasgow och Edinburgh.

Resor till Storbritannien

Edinburgh
  • Mat & Dryck
  • Sevärdheter
Med Ving kan du resa när du vill och vara borta så länge du vill. Välj bland över tjugo hotell i Edinburgh.
Glasgow
Glasgow är en stad inte många känner till. Packa ner upptäckarglädjen och kom hit. Med Ving kan du skräddarsy din resa.
London
  • Sevärdheter
  • Shopping
  • Nöjesliv
Hos Ving bokar du hela resan: flyg, hotell, teater, fotbollsmatch eller kanske en konsert. Du kan till och med boka buss-, och T-banekort. Allt i ett paket.

Upplev Formel 1 i England

Åk på en Formel 1-resa med Ving

British Grand Prix

Upplev ett klassiskt Formel-1 lopp på en resa till England och British Grand Prix. Boka en resa med Ving och upplev både racing och London under en och samma resa.

Mer om London

Vings citytips i London

Vår Londonkorrespondent delar med sig av sina bästa tips på restauranger, barer, shopping och aktiviteter i London.

Vår korrespondents bästa tips

London med barn

London är en perfekt stad att åka till på en weekend med barn. Läs Jan Gradvalls bästa tips på saker att göra i staden.

Tips när du reser med barn

London Rocks!

Häng med Jan Gradvall på en djupdykning i Londons rika rockhistoria.

Djupdykning i Londons rockhistoria

Så dricksar du
Så dricksar du i London

Städare: Ca 1 pund per natt.
Piccolon: 2 pund per bagage.
Servitören: Om det inte redan är inkluderat i notan i form av serviceskatt ger man ca 10 procent. Alla anställda inom servicenäringen är sedan 2016 garanterade en lön på minst 7,20 pund per timme.
Taxichauffören: 10 procent.
Frisören: Ingenting eller max 1 pund.
Kommentar: I storstäderna är man mer försiktig med att ge dricks och på pubarna är det ovanligt att dricksa även om det naturligtvis är välkommet.

SÖK DIN RESA TILL Storbritannien