Se hotell (2)

Resor till Beruwela

Sri Lanka, Sri Lanka
En resa till Beruwela innebär en avkopplande semester i lågmälda och grönskande omgivningar.
Hit ska du resa om du bara vill koppla av, sola och kanske ta en promenad till närmaste by. Bara fem mil söder om huvudstaden Colombo ligger denna lilla oas, med utmärkta hotell, en generös strand och mysiga små promenadvägar.

Sol och strand

Beruwelas strand börjar vid lagunen där floden Bentota Ganga mynnar ut och sträcker sig sedan några kilometer norrut. Stranden är långgrund och skyddas av ett rev längre ut till havs. Det finns gott om utrymme på stranden och blir aldrig trångt. Du kan ledigt tillbringa hela dagen här, men när solen står som högst kan det vara en bra idé att ta en paus i skuggan på någon av de restauranger som kantar stranden. Vill du prova på en ny strand under din resa till Beruwela kan du ta en av båtarna tvärs över lagunen till Paradise Island.

Upptäck omgivningarna

Omgivningarna omkring Beruwela är grönskande och lugna. Vill du ha lite mer folkliv kan du ta en tuk-tuk eller promenera ner till byn Aluthgama. Där finns olika marknader och butiker och du kan vara säker på att det finns mycket att titta på. Missa inte heller Brief Garden, en bit inåt land, här väntar en lustig blandning av trädgårdskonst och konstgalleri med en rejäl dos humor. Vill du ge dig ut på längre utflykter finns både buss- och järnvägsstation i Aluthgama och på under en timme kan du resa till Hikkaduwa.

Vings resor till Beruwela

I Beruwela kan du bo på det omtyckta hotellet The Palms Hotel, som har en vacker trädgård ner mot stranden. Här erbjuds ayurvediska spa-behandlingar av alla de slag, med allt från en enkel ansiktsmassage till veckolånga kurer som kommer att göra dig till en ny människa. Bokar du din resa till Beruwela med Ving väljer du själv vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan också kombinera vistelsen i Beruwela med ett annat resmål, kanske variera den med några dagar på en livligare ort som Negombo eller Galle.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Fina sandstränder
  • Valfri reslängd
  • Solsäkert

Våra kunder om Beruwela

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Beruwela