Se hotell (28)

Resor till Benidorm

Boka en resa till Benidorm, och njut av det härliga klimatet, det varierade nöjesutbudet och de fantastiska stränderna.
Benidorm ligger i Alicante-provinsen, vid Costa Blanca på Spaniens östkust. Varje år väljer folk från hela Europa att resa hit för att njuta av ett solsäkert klimat, ett nöjesutbud som slår det mesta och några av Europas i särklass bästa stränder. Därför är Benidorm ett resmål som passar för alla, oavsett resesällskap. Stränderna är barnvänliga och du kan själv välja i hur hög grad du vill ta del av nöjeslivet, som är i världsklass. I Benidorm finns det också en mängd restauranger, såväl internationella som mer lokala. Gillar du shopping behöver du inte heller bli besviken, här finns hundratals butiker med allt från souvenirer till märkeskläder.

Sol och bad

Stränderna i Benidorm är verkligen någonting alldeles extra. De två huvudstränderna, Levante och Poniente, är breda, långgrunda och täckta av finkornig sand. Under högsäsong kan det bli trångt närmast vattnet, men eftersom stränderna är så breda är det inga problem att hitta din egen plats under solen. Vid stränderna erbjuds alla vattensporter du kan tänka dig. Allt från beachvolleyboll och vattenskidor till vindsurfing och parasailing.

Resa utan barn till Benidorm

Om du ska resa utan barn till Benidorm finns det flera hotell att välja bland. Ett tips är det lyxiga The Level At Meliá Villaitana, som ligger mellan två golfbanor ett litet stycke utanför Benidorm. Här kan du välja bland fem olika restauranger, du kan ta en eftermiddag i hotellets spa, koppla av vid någon av hotellets pooler, eller helt enkelt ta det lugnt och njuta av hotellets utmärkta faciliteter. Vill du bo närmare både stranden och centrum rekommenderar vi Sol Costa Blanca, eller Flash Hotel, också de med förstklassiga faciliteter och en mer vuxen atmosfär.

Barnvänliga hotell i Benidorm

Naturligtvis finns det också hotell för dig som ska resa med barn till Benidorm. Både Sol Pelícanos Ocas och det lite mer exklusiva Meliá Villaitana välkomnar både små och stora besökare med ljusa rum, gott om plats och härliga poolområden.

Skräddarsy din resa till Benidorm

När du bokar en resa till Benidorm med Ving flyger du reguljärt, vilket betyder att du själv kan bestämma när du ska resa och hur länge du ska vara borta. En långhelg? En vecka? Eller kanske bara en skön weekend? Du väljer det som passar dig bäst.

Att se och göra

Benidorm är ett Mecka för golfare. Här finns en mängd fina banor att välja mellan, flera av dem nära Vings hotell. Om du ska resa med familjen kan vi också rekommendera någon av Benidorms temaparker. En av de mest populära är Aqualandia är Spaniens största vattenland med vattenrutschbanor och attraktioner av hög klass. Även om Benidorm i första hand är uppbyggt kring turism finns här också äldre delar. Gamla stan är ett måste, för att inte tala om alla de utsiktsplatser som erbjuder storslagna vyer. Att hyra en bil är också en god idé. Det finns mycket att se i närheten och vill du ta en dagsutflykt kan du med fördel resa till storstäderna Alicante och Valencia.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Hotell för vuxna
  • Fina stränder
  • Bra nattliv

Våra kunder om Benidorm

SÖK DIN RESA TILL Benidorm