Se hotell (1)

Resor till Silhouette Island

Seychellerna, Seychellerna
Seychellernas tredje största ö, Silhouette Island, bjuder in till avkopplande semester i tropiska omgivningar där du blir ett med den vackra naturen.
Här njuter du av kritvit sand, vajande palmer och en mysig atmosfär som lätt smittar av sig. Dagarna på ön har sin lilla gång och tack vare den fantastiska flora och faunan finns det mycket att upptäcka. I den tropiska skogen finns ett rikt växt- och djurliv och sedan år 2010 är cirka 93 % av ön en nationalpark som finns med på Unescos världsarvlista. Stora delar av det kristallklara vattnet som slingrar sig runt ön är även det skyddat i en marin nationalpark.

Naturupplevelser utöver det vanliga

Även om Silhouette Island lämpar sig bäst för avkoppling finns här mycket att upptäcka. Aktiviteter till havs är väldigt populärt och här arrangeras olika båtturer, vattensporter, snorkling och dykning i kristallklart vatten med färgglada fiskar och vackra rev. Lockar upplevelser på land erbjuder Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa vandringsturer med olika längd, syfte och svårighetsgrader. Längs med de turerna får du ta del av öns historia och vackra nationalpark, som finns med på Unescos världsarvslista, där lokalguiderna berättar om det unika växt- och djurlivet.

Vings resor till Silhouette Island

När du bokar en resa med Ving till Silhouette Island bor du på öns enda hotell, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. Hotellet erbjuder en idyllisk atmosfär med djungelkänsla i en avkopplande miljö. Här bor du granne med tropiska växter, vit strand och kristallklart vatten i rymliga villor. En vistelse på Silhouette Island går utmärkt att kombinera med andra resmål i Seychellernas vackra övärld.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Bra dykning
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd
  • Världsarv

Våra kunder om Silhouette Island

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Silhouette Island