Hotell (22)

Resor till Qatar

Med Ving kan du resa till Qatar som ett stopp på en längre resa, eller som en spännande kortsemester med sol, bad och spännande kultur.
Även om detta är ett av den Arabiska halvöns minsta länder finns det många goda skäl att resa till Qatar. Klimatet är ett av dem, här kan man räkna med pålitlig sol, även när vintermörkret lagt sig över Sverige. Så om du känner att du behöver en solig paus mitt i vintern, är en resa till Qatar något som varmt kan rekommenderas.

Doha

Doha är Qatars huvudstad, och det är här du finner Vings hotell, samtliga av hög klass, och flera av dem vid stranden eller bara en kort promenad därifrån. Som omväxling till sol och bad kan du besöka någon av stadens souker. Souq Waqif är en av de mest kända, med ursprung i en urgammal beduinmarknad. Här kan du strosa omkring och njuta av dofter, ljud och spännande kryddor, bland mycket annat. Vill du ha en upplevelse av annat slag går du ner mot vattnet och ut till Museum of Islamic Art, ett av världens främsta i sitt slag.

Upplev öknen

En resa till Qatar är inte fullständig utan ett besök i den öken som präglar landet, och det finns många olika sätt att uppleva detta särpräglade landskap. Safaris med fyrhjulsdrivna bilar tar dig snabbt och bekvämt till de bästa utsiktsplatserna och de mest spektakulära naturscenerierna.

Qatar med mera

En resa till Qatar kan som sagt vara ett par dagars sol mitt i den svenska vintern, eller ett spännande stopp på en resa till något av våra resmål längre österut. Bokar du en resa till Qatar hos Ving, flyger du med reguljärflyg, vilket ger stora möjligheter att anpassa din resa så den passar dig, både vad gäller tider och resmål.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Qatar

Resor till Qatar

Doha
Fler resmål i Qatar
Doha
En resa till Doha kan vara början på en längre resa, eller en spännande kortsemester i solen.

Reseinspiration

Qatar Grand Prix med Ving

Qatar Grand Prix

Upplev Formel 1 i världsklass och spännande Qatar på en och samma resa. Boka en upplevelse du sent kommer att glöma och ta del av Formel 1-cirkusen live.

Få ut mer av mellanlandningen i Doha

Skal du mellanlanda i Doha, bör du utnyttja tiden för att uppleva lite av staden. Doha är en metropol i snabb utveckling med upplevelser i världsklass. Vi har samlat våra bästa tips och rekommendationer till dig som ska mellanlanda i Doha.