Hotell (43)

Resor till Nederländerna

Besök Holland och vackra Amsterdam. Vandra längs kanalerna och insup den avslappnade atmosfären.

Jodå. Visst finns här tulpaner, när den säsongen kommer. Och visst kan du komma över ett par träskor, dricka genever och spana in husbåtar, om du har lust. Men Amsterdam är också en stad för caféer, konst och klubbliv. Rembrandt och van Gogh är rikt representerade på stadens museer, Heinekenbryggeriet är öppet för besök och Anne Franks hus är ett gripande minnesmärke du inte får missa.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Nederländerna?
Den bästa tiden att resa till Nederländerna och Amsterdam är från maj till september, då är det som varmast och torrast. Medeltemperaturen varierar mellan 18 och 22 grader, med sin topp i juli och augusti. Dessa månader är också de torraste, även om regn förekommer året om. Temperaturen är fortfarande behaglig i början av hösten, med 14-15 grader i oktober för att sedan sjunka till ca 10 grader i november. Nederbörden ökar ju längre in på hösten man kommer. Vintertid, från december till februari, kan det även snöa. Medeltemperaturen från december till april varierar från 4-13 grader dagtid, innan temperaturen snabbt stiger till ca 18 grader i maj igen.

Resor till Nederländerna

Amsterdam
  • Mat & Dryck
  • Nöjesliv
  • Sevärdheter
Amsterdam är en stad som består av många olika områden. Ving har hotell från järnvägsstationen ner till södra ringvägen så du kan välja var du vill bo.

SÖK DIN RESA TILL Nederländerna